Foto: AP/Scanpix

Pēdējā laikā dažādu atkarību mocītā amerikāņu aktrise Lindsija Lohana (attēlā), centās izvairīties no skaļiem skandāliem, un sāka jau šķist, ka viņai beidzot izdevies nokļūt uz pareizā ceļa, tomēr šonedēļ atklātībā nonākušas visai pikantas viņas privātās dzīves detaļas.

Šonedēļ nopludināts saraksts, kurā 27 gadus vecā aktrise uzskaitījusi 36 slavenus vīriešus, ar kuriem viņa pārgulējusi. Kā vēsta ārzemju mediji, šis apkopojums esot tapis janvārī, kad Lohana kopā ar savām draudzenēm izklaidējusies kādas Beverlihilzas viesnīcas numuriņā.

Anonīmais informators, kurš medijiem arī nosūtījis lapiņu, uz kuras pašas rokām Lohana sarakstījusi savu bijušo mīlnieku vārdus, atklājis, ka, uzskaitot slavenākos vīriešus, ar kuriem gulējusi, aktrise nemitīgi ķiķinājusi un izteikusi rupeklības par dažiem no apkopojumā minētajiem gultas biedriem.

Tiesa, saraksta pilno versiju mediji nav publicējuši, jo Lohana savā iekarojumu lapiņā minējusi arī vairākus ļoti ietekmīgus un precētus vīriešus, kuru vārdu atklāšana varētu radīt pamatīgas problēmas, taču daži mīlnieki gan parādīti visai pasaulei.

Ja var ticēt sarakstam, tad Lindsija savulaik baudījusi mīlas priekus ar tādiem slaveniem šovbiznesa pārstāvjiem kā Džastins Timberleiks, Ādams Levins, Kolins Farels, Džeimss Franko, Zaks Efrons un arī nu jau mirušo aktieri Hītu Ledžeru.

Pati aktrise nekādus komentārus nav sniegusi, taču viņas tēvs jau meties meitu aizstāvēt un paziņojis, ka šis saraksts esot meli un izdomājums. Tiesa, sabiedrība šīs aizstāvības vērtē visai kritiski, jo vēl pavisam nesenā pagātnē Lindsija bija viena no skandalozākajām amerikāņu slavenībām, kas nesmādēja ne narkotikas, ne vienas nakts sakarus gan ar vīriešiem, gan sievietēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!