Foto: Publicitātes foto

Svētdienas, 9. marta, vakarā TV3 skatītāju vērtējumam tika nodots šova Izklausies redzēts otrais raidījums, kurā uzvaras laurus plūca Ralfs Eilands (attēlā) – viņš bija iejuties grupas AC/DC līdera Braiena Džonsona tēlā.

Šova pastāvīgajiem žūrijas locekļiem Baibai Sipeniecei-Gavarei, Jānim Šipkēvicam un Valdim Lūriņam šajā pārraidē bija pievienojusies Jana Duļevska, un kopīgiem spēkiem vērtētāji par labāko atzina Ralfu Eilandu ar grupas AC/DC dziesmu Thunderstruck.

Otrajā vietā šoreiz palika pirmā raidījuma uzvarētāja Agnese Rakovska, kura atveidoja Džoannu Džetu, bet trešajā vietā ierindojās Dainis Skutelis, kurš uz skatuves kāpa kā Grigorijs Ļepss. Ceturtajā vietā žūrija ierindoja Lieni Greifāni, kura kā Andris Ērglis izpildīja hitu Ripoja akmens, bet piektais palika Rihards Lepers, kurš bija pārvērties par karstasinīgo Antonio Banderasu.

Sestajā vietā žūrija ierindoja Roberto Meloni, kurš bija iejuties Sjūzenas Boilas lomā, septītajā vietā palika Olga Rajecka, kura atdarināja savu favorīti Mirdzu Zīveri, bet pēdējo vietu ieņēma Samanta Tīna, kura uz skatuves kāpa kā Pegija Lī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!