Foto: AP/Scanpix
Svētdienas vakarā Losandželosā norisinājās ne tikai ikgadējā kino industrijas prestižās balvas "Oskara" pasniegšanas ceremonija, bet notika arī vēl kāda svarīga lieta – beidzot tika izveidots pats slavenākais selfijs pasaulē.

"Oskaru" pasniegšanas ceremonija ik gadu pulcē visas pasaules kino industrijas ziedu, un arī šogad pasākumu apmeklēja slavenākie un labākie zemeslodes aktieri un režisori, ka arī citi šovbiznesa spīdekļi.

Viņu vidū bija arī atraktīvā un vienmēr pozitīvi noskaņotā amerikāņu televīzijas "seja" Elena Dedženeresa, kura visa vakara garumā pasākuma spilgtākos mirkļus iemūžināja ar savu viedtālruni, un viens no attēliem nepilnas diennakts laikā kļuvis par tīmekļa sensāciju.

Elena izveidoja selfiju, kurā kopā ar viņu redzami vairāki pasaules slavu iemantojuši kino sfēras darboņi - aktieri Bredlijs Kūpers, Breds Pits, Kevins Speisijs, kā arī aktrises Merila Strīpa, Andželīna Džolija, Džūlija Robertsa un Dženifera Lourensa.

Pēcāk Dedženeresa šo foto publicēja tīmekļa vietnē Twitter, un nu tas iegājis vēsturē kā pats populārākais selfijs pasaulē - nepilnas stundas laikā tas ieguva vairāk nekā miljons retvītu. Lieki teikt, ka šis cipars šobrīd ir jau divkāršojies.


Pirms tam par slavenāko selfiju tika dēvēts foto, ko ASV prezidents Baraks Obama uzņēma Dienvidāfrikas Republikas pirmajam melnādainajam prezidentam Nelsonam Mandelam veltītajā piemiņas pasākumā, taču Dedženeresas selfijam popularitātes ziņā izdevies to "pārsist" vairākas reizes.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!