Sestdien, 1. martā, tiks noskaidrots pats pievilcīgākais puisis un daiļākā meitene no Ogres, un, gatavojoties konkursa Mis un misters Ogre 2014 lielajam finālam, simpātiskie jaunieši piedalījušies vēl nebijušā fotosesijā.

Šogad līdz konkursa finālam tikuši divpadsmit ogrēnieši - seši puiši un tikpat meitenes. Jaunieši vairāku mēnešu garumā piedalījās dažādos labdarības pasākumos, izkopa savas defilē un pozēšanas prasmes, kā arī piedalījās dažādās fotosesijās.

Par īpaši krāšņu piedzīvojumi pievilcīgajiem Ogres puišiem un skaistajām meitenēm izvērtās oriģināla fotosesija, kuras ietvaros tapa mākslinieciski un savdabīgi attēli, kuros iemūžināta miltu un gaismas spēle.

Šajā fotosesijā nepieciešamo apgaismojumu nodrošināja Discomania, savukārt par tehniku parūpējās fotoklubs Ogre, bet fotogrāfa pienākumus izpildīja Mārtiņš Brants, kuram asistēja Anete Mūrniece.

Viss process norisinājās Ogres Valsts ģimnāzijas telpās, un par finālistu grimu parūpējās konkursa galvenā organizatore Diāna Kubasova, savukārt pašas fotosesijas idejas autori ir Ļena Ugrjumova un Ģirts Urbacāns.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!