Foto: LETA

Šonedēļ pašmāju medijus pāršalca ziņa, ka dziedātāja Liene Šomase šķīrusies no sava drauga, hokejista Bruno Holsta (abi attēlā), kurš viņu apzadzis un pēc tam aizlaidies. Šī vēsts tīmeklī raisījusi visai karstas diskusijas, un tagad uzradušies vēl vairāki cilvēki, kurus mūziķes bijušais mīļotais apkrāpis.

Viens no Holsta upuriem savulaik bijis arī fotogrāfs Andrejs Matvejevs, kuram tematiskās sesijās pozējušas tādas atpazīstamas latviešu sievietes kā skaistumkaraliene Diāna Kubasova, Playboy modele Lingita Lina Bopulu un dīdžejmeitene Liene Ušakova jeb seksīgā Lee.

Fotogrāfs, kurš ir Bruno bijušais klases biedrs, sociālajā tīklā Facebook uzsācis diskusiju, kurā brīdina savus draugus un paziņas, kuri arī pazīst Holstu, neuzķerties uz viņa solījumiem un neaizdot hokejistam naudu, jo atpakaļ šis krāpnieks to neatdošot.

Kā rasta Andrejs, arī viņam Holsts joprojām ir parādā naudu, taču viņš ir samierinājies ar domu, ka nauda ir "pazudusi ar galiem", un jau tad, kad viņš uzzinājis, ka hokejistam izveidojušās attiecības ar Šomasi, viņš pajokojis, ka sievietei vajadzētu uzmanīties, lai arī viņu neaptīra.

Šajā diskusijā iesaistījušies vairāki Holsta bijušie klasesbiedri un citi paziņas, kuru viedoklis bijis neviennozīmīgs - kamēr citi pauduši lielu izbrīnu un šoku par hokejista izdarībām, daži paziņojuši, ka jau skolas laikā viņš regulāri pamanījies iekulties nepatikšanās.

Tā, piemēram, vienā no komentāriem tiek atklāts, ka Bruno skolas gados sacēlis viltus trauksmi, piezvanot uz Āgenskalna Rimi un paziņojot, ka veikalā ievietota bumba. Tāpat viņš savulaik lielveikalā Alfa esot pieķerts par drēbju zagšanu.

Tiesa, lielāka daļa diskusijā iesaistīto cilvēku par visu šo ļembastu vien paironizējuši, jo, pēc viņu vārdiem, Holsts jau sen vārījis ziepes, taču tagad sagadījies, ka viņš piekrāpis dziedātāju Šomasi, kā rezultātā beidzot visa Latvija uzzinājusi par puiša nedarbiem.

Jau vēstīts, ka arī pati Liene pēc šķiršanās sociālajos tīklos saņēmusi vēstules ne tikai no cilvēkiem, kuriem Bruno ir pārādā naudu, bet arī no vairākām sievietēm, kuras informējušas, ka Bruno šādu metodi - dzīvošanu uz sieviešu rēķina - izmantojis jau vairākkārt.

Savukārt pats stāsta vaininieks, hokejists Holsts, nolēmis pamest Latviju, lai Londonā nopelnītu naudu daudzo parādu atmaksai, un, kā vēsta viņa Twitter mikroblogā pieejamā informācija, puisis nudien devies uz ārzemēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!