Foto: Publicitātes foto
Otrdienas, 31. decembra, vakarā Latvijas Televīzijas (LTV) skatītāju vērtējumam tika nodots ilgi lolotais 2014. gada sagaidīšanas koncerts, kurā uz skatuves kāpa virkne populāru izpildītāju, bet starp viesiem varēja redzēt daudzas sabiedrībā zināmas sejas.

Pēc pērnajā gadu mijā piedzīvotās neveiksmes ar Blaumaņa mistērijas "popielu" šogad LTV komanda jau laicīgi bija sākusi gatavošanos Vecgada vakara koncertam Dziesmas - leģendas jeb Viss kā pirmoreiz, un skatītāji tika priecēti ar populārākajām aizvadīto 60 gadu kompozīcijām.

Koncertā uz skatuves kāpa tādi mākslinieki kā Normunds Rutulis, Igo, Andris Ērglis un Aija Andrejeva, Intars Busulis, Niks Matvejevs un grupa PeR, Žoržs Siksna, grupa Jumprava, Olga Rajecka, LieneCandy un daudzi citi, kuri izpildīja klausītāju iemīļotas un līdzi dziedamas kompozīcijas.

Tāpat vakara vadītāji Gundars Rēders, Ansis Bogustovs, Toms Bricis, Uģis Joksts, Kārlis Būmeisters un Dāvids Ernštreits kopā ar viesiem, starp kuriem bija daudzi Latvijas politikas, kultūras dzīves, uzņēmējdarbības un citu jomu zināmākie pārstāvji, gremdējās atmiņās par aizgājušajām desmitgadēm un vēlēja laimes jaunajā gadā.

LTV Vecgada programmu bija veidojusi profesionāla komanda - režisors inscenētājs Arvīds Babris, muzikālais producents Juris Vaivods, konsultante Daiga Mazvērsīte, scenārija autors Ēriks Niedra, scenogrāfe Maija Jansone un redaktore Sanita Auškāpa, un šoreiz skatītāji bija gana apmierināti ar gada izskaņas piedāvājumu savos televizoru ekrānos, lai gan netrūka arī skeptiskāk noskaņotu vērtētāju. 







Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!