Foto: DELFI

Gada nogalē nozīmīgu atzinību guvusi daudzu skaistumkonkursu dalībniece, savulaik par "suņu princesi" dēvētā Diāna Kubasova (attēlā) – viņa atzīta par seksīgāko skaistumkonkursu dalībnieci nu jau gandrīz aizvadītajā gadā.

Ik gadu portāls Global Beauties izvērtē tās skaistules, kuras piedalījušās piecos vadošajos pasaules skaistumkonkursos Miss World, Miss Universe, Miss Supranational, Miss International and Miss Tourism Queen, un izvēlas gan pašu skaistāko no skaistākajām, gan seksīgāko skaistumkonkursu dalībnieci.

Šogad Global Beauties seksīgākās skaistules titulu Sexiest Woman Alive 2013 ir saņēmusi latviete Diāna Kubasova, kuru konkursa rīkotāji pamanījuši un novērtējuši starp aptuveni 400 daiļavām no visas pasaules, kuras gada laikā piedalījušās nozīmīgajās starptautiskajās sacensībās.

Konkursa mājaslapā norādīts, ka viņa ir pirmā latviete, kurai izdevies iegūt šo titulu. Tiesa, kaimiņi igauņi ir bijuši ašāki - 2000. gadā par seksīgāko daiļavu pasaulē atzīta igauniete Evelīna Mikomagi.

Diāna ir neskaitāmu skaistumkonkursu dalībniece, bet uzvaru šajā sacensībā viņai atnesa dalība konkursā Miss Supranational 2013, kas notika Minskā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!