Foto: AFP/Scanpix

Trešdien, 13. novembrī, Ņujorkā noticis viens no iespaidīgākajiem šoviem modes industrijā – ikgadējo skati bija sarīkojis populārais apakšveļas zīmols Victoria's Secret, un arī šogad tajā piedalījās latviešu daiļava Ieva Lagūna (attēlā).

Victoria's Secret šovs notiek jau daudzus gadus, un tas tiek uzskatīts par vienu no prestižākajiem un varenākajiem pasākumiem modes pasaulē. Arī šoreiz šova veidotāji nelika vilties, un skates viesiem tika sniegts neaizmirstams baudījums.

Daiļie "eņģelīši" defilēja krāšņos tērpos - tur netrūka ne draisku aksesuāri, ne kuplo eņģeļu spārnu un citu iespaidīgu rotājumu, bet kā galvenā viesmāksliniece bija uzaicināta kantrī mūzikas zvaigzne Teilora Svifta.

Skatē piedalījās visi populārākie "Viktorijas eņģeļi" - Adriana Lima, Alesandra Ambrosio un citas, bet svarīgākais iznāciens bija uzticēts Kendisai Sveinpolai, kura defilēja desmit miljonus vērtajā "fantāziju" krūšturī.

Starp modelēm bija arī latviešu skaistule Ieva Lagūna, kurai šī jau bija trešā reize Victoria's Secret lielajā šovā. Savulaik intervijās meitene atzinusi, ka dalība populārā veļas zīmola ikgadējā skatē ir katras modeles sapnis, ko viņai izdevies īstenot, un arī modes dzīves zinātāji norādījuši, ka šāds ieraksts CV ir atslēga uz lielo modes pasauli.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!