Foto: DELFI
Lai gan mūsdienās dažādu skaistuma procedūru izmantošana un ķirurģiska iejaukšanās dabisko procesu palēnināšanā nav nekas ārkārtējs, sabiedrībā zināmas dāmas nelabprāt atklāj, ka gūlušās zem skalpeļa, tomēr arī starp viņām atrodas drosminieces.

Psihoterapeite Aina Poiša, kura plašāku atpazīstamību ieguvusi Ainas sarunu šovā un raidījumā Tautas balss, skaistumkopšanas industrijas portālam Intensa.pro atklājusi, ka savulaik veikusi plastisko operāciju.

Tas noticis 2007. gadā pēc sarunu šova pirmās sezonas, kad acs plakstiņi sākuši noslīdēt un gulties virsū uz acīm. Tas radīja ne vien diskomfortu, jo bija jārauc piere uz augšu, bet arī problēmas ar grima uzklāšanu.

Tā kā Poiša uzskatījusi, ka viņa kā TV "seja" ir prece, kurai arī atbilstoši jāizskatās, sieviete izvēlējusies veikt operāciju, bet, tā kā viņai ir bijis svarīgi paturēt to noslēpumā, Poiša izvēlējusies speciālistu Igaunijā. 

"Mans galvenais noteikums bija saglabāt manus sejas pantus, jo mēs zinām, ka plastikas ķirurgs spēj izmainīt seju. Es nenožēloju, ka veicu operāciju, jo rezultāts patiešām bija labs.

Tagad, kad pagājuši vairāki gadi, rezultāts vairs nav kā sākumā, bet, ja operācijas nebūtu bijis, tad gan būtu plakstiņi pāri pār acīm pārkārušies. Manas dzimtas sievietēm tā ir raksturīga plakstiņu īpatnība.

Plastiskā operācija nav nekāds grēks, kas būtu jāslēpj, tāpēc arī to neslēpju!" tagad par savulaik piedzīvoto izskata uzlabošanu pastāstījusi Poiša.

Tagad viņa mēdz aizdomāties par mezoterapiju, lai nolīdzinātu "dusmu krunku" starp uzacīm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!