Foto: Privātais arhīvs

Ierasts, ka ļaudis, dodoties ceļojumos, parasti iemūžina elpu aizraujošus dabas skatus un slavenus kultūras objektus, taču skaistumkonkursu dalībniece Diāna Kubasova (attēlā), apceļojot pasauli, labprāt sev par piemiņu nofotografējusies arī pie tualetes poda.

Diāna, kura pēdējā laikā Latvijā uzturas visai reti un lielāko daļu sava laika pavada, apbraukājot pasauli un piedaloties skaistumkonkursos, šobrīd atrodas Dienvidkorejā, un par to viņa paziņojusi arī saviem Instagram fotobloga sekotājiem.

Pieredzējusī skaistumkonkursu dalībniece ne tikai publicējusi savu lidmašīnas biļetes attēlu, tā apliecinot, ka patiešām devusies ceļojumā, bet arī iemūžinājusi sevi amizantā foto, kurā pozē, kā viņa pati saka, "pie pasaules mazākā tualetes poda".

Šis iemūžināšanas vērtais objekts atrodas Inčeonas lidostā Seulā izvietotās hotdogu ēstuves tualetē, un attēls aplūkojams ne tikai Diānas Instagram profilā - meitene "iečekojusies" arī sociālā tīmekļa vietnē Foursqure, kas nozīmē, ka bildi turpmāk varēs aplūkot ikviens pasaules iedzīvotājs, kurš jebkad nolems šajā lidostā pamieloties ar hotdogu.

Septembra beigās Diāna devās uz Ķīnu, lai piedalītos kārtējā skaistumkonkursā, taču pirms Dienvidkorejas brauciena meitenei izdevās iegriezties arī Latvijā, tiesa, lapkriti Kubasova savā dzimtenē baudīja vien sešas dienas, taču šajā laikā viņa paguva gan pavadīt laiku ar tuvākajiem cilvēkiem, gan restorānā Bibliotēka Nr.1 pamieloties ar austerēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!