Foto: Privātais arhīvs
Populāras personas visā pasaulē regulāri spodrina savu tēlu, sociālajos tīklos publicējot dažādas privāta rakstura bildes, bet par īpaši pikantu pārsteigumu nedēļas nogalē saviem sekotājiem parūpējusies Krievijas dziedātāja un aktrise Anna Semenoviča (attēlā).

Par "Krievijas šovbiznesa lielākajām krūtīm" dēvētā Semenoviča parasti sabiedrībā iziet glīti sapucējusies, bet sociālajos tīklos viņa ļauj uz sevi paskatīties arī krietni vien ikdienišķākā izskatā.

Nedēļas izskaņā bijusī daiļslidotāja Semenoviča savā Instagram profilā publicējusi fotogrāfiju, kurā viņa redzama bikini un bez grima.

"Atpūta - tas ir lieliski. No rīta pamodos un metos jūrā. Bez kosmētikas un augstpapēžu apaviem, pilnīga brīvība no pilsētas burzmas," pie atklātās fotogrāfijas priecājusies Anna.

Šovasar Semenoviča viesojās arī Latvijā - jūlija beigās viņa gandrīz nedēļu pavadīja Jūrmalā, kur vadīja jauno izpildītāju konkursa Jaunais vilnis 2013 koncertus un, protams, sanākušos viesus žilbināja ar krāšņiem tērpiem.

Tiesa, tā kā pirms ierašanās Jūrmalā pievilcīgā sieviete bija pārslimojusi pneimoniju, šogad viņa atšķirībā no pērnā gada Jaunā viļņa lielākoties bija izvēlējusies tērpus ar slēgtu dekoltē zonu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!