Foto: DELFI

Svētdienas, 28. jūlija, naktī Lielupes restorāna Pinot Marina ar vētrainām dejām un bagātīgi klātiem galdiem tika atzīmēts jauno izpildītāju konkursa Jaunais vilnis 2013 noslēgums.

Lai gan ierasts, ka katru gadu Jaunā viļņa noslēguma ballītē savu dzimšanas dienu atzīmē festivāla organizators Igors Krutojs, šogad viņš šo tradīciju bija nolēmis mainīt un uzreiz pēc izskaņas koncerta kopā ar ģimeni no Latvijas aizlidoja.

Tiesa, tas jautrību un ballītes atmosfēru lepnajā restorānā nemazināja - pēc garās dienas viesi iestiprinājās, bet vēlāk vairums no viņiem laidās jautrās dejās spilgtāko konkursantu muzikālajā pavadījumā.

Starp viesiem bija sastopams bijusī kriminālo aprindu autoritāte Ivans Haritonovs, politiķis Ainārs Šlesers ar sievu Inesi un vecāko dēlu, skandalozais eksbaņķieris Aleksandrs Lavents un citi ietekmīgi vīri ar labu muzikālo gaumi.

Tāpat burziņu apmeklēja Krievijas šovbiznesa zvaigznes - reperis Timati, dažādu TV raidījumu vadītāja Ļera Kudrjavceva, Olimpiada Teteriča jeb Ļipa, kura šogad debitēja Jaunā viļņa vadītājas lomā, gigantisko krūšu īpašniece Anna Semenoviča, šovmenis Sergejs Lazarevs un citi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!