Foto: Privātais arhīvs
Par savām skaistajām ķermeņa formām mēdz tīksmināties ne tikai daiļā dzimuma pārstāves - arī vairāki populāri Latvijas vīrieši sociālajos tīklos ik pa laikam padalās ar bildēm, kurās atrāda savus muskuļus, vēdera presi un ķermeņa aprises.

Visai bieži savu atkailināto ķermeņa bildes mēdz publiskot sporta jomas darboņi. Tādi sportisti kā Jānis Timma, Armands Šķēle, Kaspars Kambala, Māris Štrombergs un Jānis Blūms var lepoties ar pievilcīgiem un labi trenētiem muskuļiem, kurus viņi labprāt demonstrē arī saviem sekotājiem.

Pašmāju populārie stiprā dzimuma pārstāvji, līdzīgi kā sievietes, mēdz iemūžināt arī savas pludmales gaitas, piemēram, basketbolists Sandis Valters ālējas un bauda laisku atpūtu jūras krastā, bet diskžokejs Gustavito pavada laiku, sauļojoties kopā ar dēliņu.

Dziedošais policists Nikolajs Puzikovs savus muskuļus demonstrē pēc peldes Rāznas ezerā, bet mūziķis Ainars Bumbieris, kurš atklāti paudis savu netradicionālo seksuālo orientāciju, pludmalē pozē niecīgās peldbiksītēs

Savukārt dziedātājs Lauris Reiniks februārī saviem draugiem un atbalstītājiem atrādīja bildi, kura tapusi kādā no Dominikanas Republikas pludmalēm, uz kuru viņš devās filmēt dziesmas Kokosrieksts videoklipu. Bildē Reiniks pozē zeltainajās smiltīs, uz kuru fona izceļas viņa jauniegūtais iedegums.

Grūti atrast vīrieti, kurš tik bieži savas kailās aprises sociālajos tīklos atrādītu kā mūziķis Markus Riva. Viņš regulāri sekotājus aplaimo ar bildēm, kurās nofotografēts viņa torss, presīte vai kāda cita ķermeņa daļa. Puisis vairākkārt sacījis, ka ir diezgan biežs viesis sporta zālē un viņam rūp savs izskats.

Daudz mākslinieciskākas bildes sociālajos tīklos ievietojuši mūziķis Kārlis Būmeisters jeb Kaža, kurš padalījies ar romantisku bildi, kurā viņš, atkailinājis savu ķermeņa augšdaļu, airē laivu, un modes blogeris Jaroslavs Barišņikovs, kurš atkailinājies mākslinieciskā foto.

"Uz visu banku" gājis modes un stila pazinējs Deniss Ševeļovs, kurš rīta agrumā nekautrējās savus sociālo tīklu sekotājus sveikt ar tekstu Labrīt, kuram klāt pievienots kailfoto.

Savukārt visai interesantu piegājienu izdomājis kailfoto meistars Aleksandrs Sokolovs. Lai gan parasti viņam pozē atkailinātas sievietes, šoreiz viņš pats savā Facebook profilā padalījies ar bildi no kāda intīma brīža.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!