Foto: RIA Novosti/Scanpix

Jūlija izskaņā Jūrmalā norisināsies par pastāvīgu tradīciju kļuvušais jauno izpildītāju konkurss Jaunais vilnis, kurā, kā jau ierasts, uz skatuves kāps ne tikai konkursanti, bet arī Krievijas un pasaules mūzikas zvaigznes.

DELFI Izklaidi informē Jaunā viļņa organizatori, šogad uz Dzintaru koncertzāles skatuves kāps tādas zvaigznes kā spāņu skatuves leģenda Hulio Iglesiass (attēlā), kura koncerts paredzēts 24. jūlija vakarā, divus vakarus ar dziesmām skatītājus priecēs itāļu dziedātājs Toto Kutunjo, bet 27. jūlija vakarā gaidāma beļģietes Laras Fabianas uzstāšanās.

Jau vēstīts, ka šogad Jaunais vilnis notiks no 23. līdz 28. jūlijam, un šajā laikā pasākuma apmeklētāji varēs baudīt arī Krievijas šovbiznesa zvaigžņu uzstāšanās - tiek ziņots, ka festivālā uzstāsies Valērija, Kristīna Orbakaite, Nikolajs Baskovs un daudzi citi.

Konkursa mājaslapā publicētā konkursa programma šogad nav pasākumiem pārbagāta - ik vakaru gaidāmi ierastie jauno izpildītāju konkursi, 26. jūlijā notiks Leonīda Agutina radošais vakars, bet pērn lielu ažiotāžu radījušās diskotēkas Rīgā atkārtošana pagaidām pasākuma rīkotāju plānos neietilpst.

Tuvojoties Jaunajam vilnim, jau vairākus gadus par lielāko intrigu kļuvis jautājums, vai viens no festivāla dibinātājiem - maestro Raimonds Pauls - beidzot turēs savu daudzkārt doto solījumu un pasākumā nepiedalīsies.

Lai gan tas skaidrs kļūs tikai paša festivāla laikā, šobrīd Jaunā viļņa mājaslapā publicētā informācija liecina, ka vismaz starp žūrijas pārstāvjiem Pauls nebūs, bet Latviju žūrijā pārstāvēs dziedātāja Laima Vaikule.

Tāpat miglā tīta ir savulaik par Jaunā viļņa mūzu dēvētās Krievijas estrādes leģendas Allas Pugačovas ierašanās - tā kā Pugačovas Krimā rīkotais izpildītāju konkurss ir paputējis, tika prognozēts, ka viņa varētu atgriezties Jaunajā vilnī, bet Krievijas šovbiznesa pārstāvji šādu iespēju vērtējuši pat ļoti atturīgi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!