Foto: LETA
Aizvadītajā nedēļas nogalē ASV vēstniecības pagalmā Rīgā notika smalks burziņš, kas tika rīkots par godu Amerikas Neatkarības dienai, kas tiek atzīmēta 4. jūlijā.

Svinību viesi tika cienāti ar tradicionālajiem amerikāņu našķiem - hamburgeriem, hotdogiem, šokolādes kūku un saldējumu, bet veldzēties sanākušie ļaudis varēja ar gāzētajiem dzērieniem.

Piedomāts bija ne tikai par pieaugušajiem, bet arī mazākajiem svinību viesiem, kuri varēja priecāties par milzu burbuļiem, tikt pie apzīmētām sejiņām un ļauties citām aktivitātēm.

Namatēva pienākumus pasākumā bija uzņēmies ASV vēstnieks Latvijā Marks Pekala ar kundzi Mariju, un lepnās svinības apmeklēja daudzi pašmāju politiskās elites pārstāvji un citi ietekmīgi cilvēki.

ASV vēstniecības pagalmā varēja sastapt aizsardzības ministru Arti Pabriku, Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja priekšnieka vietnieci Jutu Strīķi, veselības ministri Ingrīdu Circeni, Latvijas Bankas prezidentu Ilmāru Rimšēviču un daudzus citus.

Starp Neatkarības dienas svinību viesiem bija arī šovbiznesa pārstāvji - dziedātājs Kaža jeb Kārlis Būmeisters pasākumu apmeklēja kopā ar savu ilggadējo draudzeni Lindu, un starp viesiem grozījās arī grupas Instrumenti dalībnieks Shipsi jeb Jānis Šipkēvics juniors un mūziķis Juris Sējāns.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!