Foto: Publicitātes foto

Mūziķis Lauris Reiniks (attēlā) un ierakstu kompānija Mikrofona ieraksti īsi pirms vasaras saulgriežiem klausītāju vērtējumam nodod savu svaigāko muzikālo veikumu ar nosaukumu Stāsti man.

Kā jau ierasts, Reiniks savas jaunās un vecās dziesmas ieraksta arī svešvalodās, tāpēc klausītājiem citās valstīs šī pati kompozīcija un klips tiks prezentēta ar nosaukumu Can't Get Over You.

Stāsti man mūzikas autors ir Reiniks, bet vārdus sarakstījis Mārtiņš Freimanis un pats Lauris. Angļu versijai Can't Get Over You Lauris ir gan mūzikas, gan teksta autors.

Dziesmas videoklips abām versijām tika filmēts nepilnas trīs dienas Latgalē gleznainā vietā pie Rāznas ezera Kaunatas apkārtnē. Klipa režisors ir Uģis Olte, savukārt operatoradarbu veica Valdis Celmiņš no Vides filmu studijas.

"Domājot šo videostāstu, es uzreiz zināju, ka mēs to filmēsim kaut kur Latgalē, jo man šķiet, ka tā ir vēl līdz galam neatklāta un neiepazīta pērle Latvijā, uz kuru ir vērts aizbraukt, pabūt ar sevi un izbaudīt to mieru un skaistumu," skaidro Reiniks, piebilstot, ka no tēva puses viņā rit īstas latgaliešu asinis un šis video ir arī kā sveiciens senčiem.

Kā informē Reinika atbalstītāji, Vācijas mūzikas izdevniecība Cap Sounds jau atzinīgi novērtējusi Can't Get Over You un parakstījusi līgumu ar Lauri par šīs dziesmas izdošanu Vācijā, Austrijā un Šveicē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!