Foto: AP/Scanpix
Skandalozajai aktrisei Lindsijai Lohanai (attēlā) saskaņā ar tiesas lēmumu bija jāierodas uz piespiedu ārstēšanos rehabilitācijas klīnikā, tomēr arī šajā situācijā aktrise neiztika bez starpgadījumiem.

Īsā laikā viņa nomainījusi trīs klīnikas, jo, piemēram, štata ieteiktajā Ņūportbīčas klīnikā viņai nepatika - tajā nebija speciālas smēķēšanai paredzētas telpas. Savukārt citā klīnikā viņu neapmierināja paparaci klātbūtne.

"Es negribu uz klīniku, es neiešu uz klīniku, vediet mani atpakaļ uz lidostu," Lohanas vārdus citē aculiecinieki.

Lohanas advokāti 26 gadus veco meiteni centušies pierunāt, lai viņa tomēr izvēlas kādu no iespējām, jo gadījumā, ja aktrise atteiktos pildīt tiesas lēmumu, trīs mēnešu piespiedu ārstēšanās vietā viņai draudētu aptuveni astoņus mēnešus ilgs cietumsods.

Galu galā Lohana esot izvēlējusies kādu nelielu klīniku (skat. galeriju), kurā var smēķēt, un tomēr viņas pārstāvji baidās, ka aktrise arī no tās varētu aizbēgt un vēl vairāk sabojāt savu dzīvi un karjeru.

Jau vēstīts, ka par automašīnas vadīšanu reibumā un policistu maldināšanu Losandželosas tiesa Lohanai piesprieda 90 dienu ilgu alkohola un narkotiku atkarības rehabilitācijas kursu bez tiesībām šajā laikā pamest medicīnas iestādes teritoriju.

"Mani nevajag izolēt uz trim mēnešiem. Es vispār neuzskatu, ka tā ir kaut kāda rehabilitācija. Pastāvīgi turēt mani klīnikā ir bezjēdzīgi. Pirmās sešas reizes, kad biju šādās iestādēs, man bija kā viens liels joks - pilnīga laika tērēšana," presei atzinās Lohana.

"Šo laiku noteikti varētu izmantot daudz lietderīgāk - piemēram, aizsūtīt mani uz kādām ārzemēm, lai es varētu strādāt ar bērniem," alternatīvo sodu piedāvāja Lohana.

Jau 11 gadu vecumā Lohana kļuva par kinozvaigzni, kad nofilmējās vairākās veiksmīgās bērnu filmās. Skaistajai meitenei paredzēja spīdošu karjeru, taču viņa neizturēja slavas nastu un, nesasniegusi pilngadību, kļuva par narkomāni un alkoholiķi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!