Foto: DELFI

Jau ierasts, ka Rīgas modes nedēļas viesi, apmeklējot dizaineru jaunāko kolekciju skates un citus Riga Fashion Week ietvaros notiekošos pasākumus, īpaši piedomā pie sava stila, cenšoties gan ievērot aktuālākās modes tendences, gan piesaistīt uzmanību.

Starp uzticamākajiem Rīgas modes nedēļas apmeklētājiem ir arī krietns pulciņš sabiedrībā zināmu dāmu - pavasara Riga Fashion Week pasākumos šoreiz bieži bija manāma pasniedzēja Ieva Adamss, aktrise un pasākumu vadītāja Zane Vaļicka, uzņēmēja Elita Drāke, par "Latvijas galveno blondīni" dēvēta Marika Ģederte, bijusī TV darbone Dagmāra Legante (attēlā) un daudzas citas.

Tāpat ar gana interesentiem tērpiem modes nedēļas ietvaros izcēlās pašmāju modes un dzīvesstila blogeri, no kuriem par spilgtākajiem iznācieniem rūpējās Jaroslavs Barišņikovs, bet arī viņa kolēģi Agnese Kleina, Deniss Ševeļovs, Santa Bindemane un citi priecēja ar dažādām stila "odziņām".

Protams, ne tikai populāras dāmas un modes blogeri bija piedomājuši pie pārsteigumiem un krāšņiem tērpiem - arī citi modes nedēļas apmeklētāji žilbināja ar dažādiem interesantiem aksesuāriem, neparastiem faktūru un krāsu salikumiem, sunīšiem un citām stila niansēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!