Foto: Publicitātes foto
Aprīļa sākumā norisinājās jau 18. Rīgas modes nedēļa, kuras ietvaros notika ne tikai populārāko pašmāju dizaineru jaunāko kolekciju modes skates, bet arī dažādas ballītes, no kurām vislielākā jautrība, kā jau ierasts, valdīja noslēguma burziņā.

Arī šogad par Riga Fashion Week oficiālo klubu bija izvēlēts rīdzinieku un pilsētas viesu iecienītais Coyote Fly, kur modes nedēļas ietvaros notika divas ballītes - piektdienas vakarā tur dīdžejs Markus Riva vadīja Carrera Beach Party, bet sestdien notika par tradīciju kļuvusī modeļu ballīte.

Pasākuma noslēguma ballītē pulcējās gan modeles, kas piecus vakarus defilēja rudens/ziemas kolekciju skatēs, gan pasākuma organizatori, gan uzticamākie atbalstītāji un citi modes dzīves interesenti.

Tāpat burziņā tika godinātas šīs modes nedēļas pieprasītākie modeļi - Ilze Pūga un Agneta Januševiča no Gints Bude Model Management, Svetlana Gorbača no modeļu aģentūras Freyja, kā arī Miks Dzenis un Toms Siļķe no modeļu aģentūras Dandy, kuri saņēma kosmētiku un drēbju mazgāšanas līdzekļus no modes nedēļas partneriem un atbalstītājiem.

Galerijā: ieskats nedēļas nogalē klubā Coyote Fly notikušajās Riga Fashion Week ballītēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!