Foto: Vida Press
XXI gadsimtā pasaules šovbiznesa sievietes beidzot ir izskaitļojušas visvieglāko veidu, kā pievērst sev uzmanību, - vienkārši izvēlēties tādus tērpus, kas joprojām spēj satraukt puritānisko sabiedrību.

Līdz ar to vecā labā shēma par caurspīdīgāk kleitiņām vai ļoti dziļiem dekoltē darbojas simtprocentīgi droši, un kulmināciju šāda izrādīšanās parasti sasniedz dažādu balvu pasniegšanas ceremonijās.

Foto aģentūras WENN fotogrāfiem šajā gadījumā pat nav bijis īpaši jānopūlas, lai savāktu krāšņu galeriju ar pasaulslavenām sievietēm, kuras demonstratīvi vai šķietami nejauši rāda to, kas viņām zem apģērba.

Caurspīdīgo drēbju galerijā iekļuvušas tādas aktrises un dziedātājas kā Lindsija Lohana, Dženifera Lopesa, Nikola Kidmena, Melānija Grifitsa, Eimija Vainhausa, Meraija Kerija, Lilī Allena un daudzas citas.

Protams, neviens šāds saraksta nevar iztikt bez sievietēm ar nekonkrētu nodarbošanās veidu - māsām Kardašjanām, Parisas Hiltones un Kellijas Osbornas.

Un pavisam noteikti šāds saraksts ir nepilnīgs, ja tajā nav kanādiešu modele un reizēm arī aktrise Pamela Andersone (attēlā), kuras kuplās ķermeņa aprises daiļo jebkuru foto galeriju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!