Foto: Vida Press
Sabiedrībā zināmām dāmām, apmeklējot publiskus pasākumus, nereti gadās dažādas (iespējams, pat nejaušas) ķibeles ar tērpiem, atsedzot to, ko svešām acīm redzēt nebūtu vēlams, un nu viņu pulciņam pievienojusies arī aktrise Eva Longorija (attēlā).

Arī Latvijā populārā seriāla Bīstamās mājsaimnieces zvaigzne Eva Longorija aizvadītās nedēļas izskaņā apmeklēja Zelta globusa balvu pasniegšanas ceremoniju, bet tagad publiskotas fotogrāfijas, kurās redzams, ka uz sarkanā paklāja aktrise atsegusi krūšu galu.

DELFI Izklaide jau vēstīja, ka Longorijas tērps Holivudas Ārvalstu preses balvas ceremonijas ballītē Beverlihilsas Hilton viesnīcā bija viens no acīs krītošākajiem - tam bija gan ļoti atklāts dekoltē, gan drosmīgs šķēlums apakšdaļā, bet sarežģītā piegriezuma kleita pievīla pašu aktrisi.

Brīdī, kad viņa, atbalstoties pret savu pavadoni, noliecās, lai atbrīvotu tērpu no sapiņķerēšanās kurpju papēžos, kāda manīga fotogrāfa objektīvam atklājies aktrises labās krūts galiņš.

Tiesa, krūtsgaliņa parādīšana Longoriju diezin vai samulsināja, jo viņa jau agrāk nav baidījusies izvēlēties visnotaļ atkailinātus apģērbus, bet 2011. gadā viņa Deivida Letermana sarunu šovā pat ieradās žaketē, kas bija uzvilkta uz kailas miesas.

Foto galerijā: Evas Longorijas krūtsgals Zelta globusa ceremonijā un citi krāšņi aktrises tērpi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!