Foto: AP/Scanpix

Skandalozā aktrise Lindsija Lohana atkal iekūlusies nepatikšanās ar likumu - viņai draud apsūdzība par iesaistīšanos kautiņā ar citu sievieti kādā Ņujorkas naktsklubā.

Kā vēsta televīzijas kanāls CNN, 26 gadus vecā Lohana arestēta ceturtdien četros no rīta klubā Avenue Lounge, jo viņa bija uzsākusi kautiņu. Policijas amatpersonas pagaidām atsakās komentēt, vai viņai nāksies par savu rīcību atbildēt tiesā.

Atstājot policijas iecirkni, aktrise (attēlā centrā) bija apsegusi galvu un tika ātri pavadīta uz viņu gaidošo automašīnu, lai izvairītos no fotogrāfiju nokļūšanas presē.

Ja tas notiks, aktrise varētu nokļūt cietumā, jo viņa iepriekš izdarīja pārkāpumus pārbaudes laikā, kas bija noteikts par kaklarotas zādzību kādā juvelierizstrādājumu veikalā.  

Lohanas ieilgušās problēmas ar alkohola un narkotiku lietošanu bijis galvenais iemesls, kāpēc viņai kopš 2007. gada nācies 19 reizes ierasties tiesā un 250 dienas pavadīt rehabilitācijas klīnikās.

"Lindsija Lohana atkal kļuvusi par upuri kādam, kas vēlas iegūt savas 15 minūtes slavas," atbildot uz žurnālistu jautājumiem, uzsvēra aktrises advokāts Marks Hellers. "Spriežot pēc manā rīcībā esošajiem pierādījumiem, esmu pārliecināts, ka šis gadījums tiks izlemts par labu mania klientei un Lindsija tiks pilnībā attaisnota."

Papildus šim incidentam Lohana atkal nonākusi preses uzmanības centrā, jo ceturtdien Santamonikā, Kalifornijā, pilsētas prokurors iesniedza apsūdzību par četriem pārkāpumiem saistībā ar pagājušajā vasarā notikušu auto avāriju.

Viņu apvaino nepatiesas informācijas sniegšanā policijai, policijas darba traucēšanā un nolaidīgā autovadīšanā. Neviena no šīm apsūdzībām nav tik smaga, lai Lohanai par tām draudētu reāls cietumsods.

Negadījums Santamonikā notika laikā, kad Lohana devās uz filmēšanas laukumu, lai piedalītos televīzijas filmas Liza un Diks uzņemšanā par aktieru pāra Elizabetes Teilores un Ričarda Bērtona vētrainajām attiecībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!