Foto: AP/Scanpix

Pievienojoties vispasaules masveida histērijai par korejiešu repera Psy dziesmiņu Gangnam Style, arī "popmūzikas karaliene" Madonna nodejojusi šīs kompozīcijas unikālos deju soļus.

Kā vēsta ASV mediji, tas noticis Madison Square Garden arēnā Ņujorkā, kur Madonnai uz skatuves pievienojās pats dziesmas autors Psy.

Madonnas koncerts ilga aptuveni divas stundas, un tam pa vidu dziedātāja skatītājiem teica, ka vēlas izpildīt dziesmu, ko sen koncertos nav dziedājusi. Tad viņa sāka izpildīt 2008. gada kompozīciju Give it 2 Me, un tās laikā caurs īpašu lūku uz skatuves uzrāpās Psy.

Duetā viņi izpildīja Give it 2 Me un Gangnam Style miksu, bet pēc dziesmas Madonna teica, ka viņai korejietis ļoti patīkot, jo īpaši viņa raibais kostīms. Savukārt pēc koncerta Psy izteicās, ka tas esot viņa karjeras augstākais sasniegums.

Šobrīd 34 gadus vecais dienvidkorejietis Psy (īstajā vārdā Paks Če Sans) karjeru sāka tikai pagājušajā gadā, bet pasaules slavu iemantoja šī gada jūlijā, kad klajā nāca viņa dziesmas Gangnam Style klips, kas kļuva par vienu no visu laiku lielākajām interneta sensācijām.

Pēdējos mēnešos daudzi ievērojami cilvēki sākuši ķēmoties Gangnam Style stilā, tostarp Londonas mērs Boriss Džonsons, ANO ģenerālsekretārs Bans Kimuns, slavenais mākslinieks Ai Veivejs, bet tagad arī Madonna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!