Foto: DELFI
Sestdienas, 2. novembra, vakarā noslēdzās 17. Rīgas modes nedēļa, kuras ietvaros piecas dienas visiem modes dzīves interesentiem bija iespēja gūt ieskatu populārāko Latvijas dizaineru nākamā gada pavasara/vasaras kolekcijās.

Rīgas modes nedēļas viesiem tika prezentētas tādu modes mākslinieku kā Natālijas Jansones, Katjas Šehurinas, Agneses Narņickas un zīmola One Wolf, Annas Ledskalniņas, Ginta Budes (attēlā kadrs no Budes kolekcijas, kas tika prezentēta modes nedēļas noslēguma dienā) un daudzu citu jaunākās kolekcijas, kurās varēja gūt priekšstatu par to, kādas tendences modes pasaule sarūpējusi nākamā gada pavasarim un vasarai.

Par vienu no apspriestākajiem notikumiem šajā modes nedēļā kļuva savulaik skandālista slavu iemantojušā Dāvida atgriešanās starp Riga Fashion Week skašu dalībniekiem - Dāvids bija sarūpējis jautru un atraktīvu šovu, kas vienaldzīgu neatstāja nevienu.

Tāpat starp spilgtākajiem 17. Rīgas modes nedēļas notikumiem minama daudzu sieviešu iemīļotā zīmola SockBox skate - uzsākot jaunu attīstības posmu, zīmols mainījis savu nosaukumu, bet arī Amoralle skatē netrūka SockBox zīmolam tik ierastā jutekliskuma un pikantēriju.

Galerijā: Ieskats 17. Rīgas modes nedēļas skatēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!