Foto: LETA

Lai gan LNT producenti, pārtraucot raidījumu Tautas balss, sola atrast jaunu nišu televīzijā arī pieredzējušajai tā vadītājai Ainai Poišai (attēlā), psihoterapeite atzīstas, ka jaunu darba piedāvājumu nav saņēmusi un ir gatava aiziet no televīzijas, lai dotu vietu jaunajiem.

Tautas balss no skatītājiem atvadīsies septembra beigās, lai jau no 1. oktobra laistu savā vietā informatīvi izklaidējošu raidījumu Labvakar, Latvija! ar jauniem vadītājiem priekšgalā.

Kamēr Tautas balss veterāns Māris Grigalis turpinās darbu, vadot šovu Māju sajūta, Ainai Poišai, kura raidījumā nostrādājusi divus gadus, producenti sola meklēt citas darba iespējas telekompānijā. Poiša pati gan par šīm iecerēm neesot dzirdējusi un jau sākusi aprast ar domu, ka karjeru televīzijā jāpārtrauc.

"Es neesmu informēta par producentu iecerēm attiecībā uz mani. Esmu atvērta piedāvājumiem, bet nav tā, ka par katru cenu esmu pieķērusies darbam televīzijā. Daudziem, kuri šeit pastrādājuši, no šī darba rodas atkarība - ir tajā televīzijā tāds nervs, kas ievelk iekšā. Tomēr es uzskatu, ka uz to visu jāskatās sakarīgi - televīzija nav visa dzīve," sarunā ar DELFI Izklaide optimistiski savu viedokli pauž Poiša.

Raidījuma vadītāja atzīstas, ka, lai gan jūtas kā šajā lauciņā gana nopietna spēlētāja, viņa apzinās, ka jāprot laikus atkāpties, lai dotu vietu citiem.

"Jā, es jūtu sevī potenciālu - esmu apguvusi pieredzi, kas tāpat vien uz ielas nemētājas. Labu laiku vadot raidījumu, esmu attīstījusies, varu savākties kameru priekšā - tās ir lietas, kuras var apgūt tikai ar laiku.

Taču tāpat apzinos, ka man ir tik gadu, cik man ir, un televīziju tomēr uzskatām par darba vietu vairāk jaunajiem. Jā, man ir pieredze, taču ir arī jāzina savu vietu," smejas Poiša.

Lai gan viņa paralēli darbam televīzijā strādā arī kā pshioterapeite, Aina atzīstas, ka zināmu tukšumu viņas ikdienas ritmā palikšana bez darba raidījumā tomēr radīs.

"Būtu negodīgi apgalvot, ka neizjutīšu skumjas pirmajā tukšuma periodā. Zināms ritms tomēr ir iestrādājies, un esmu gatava tam, ka vakaros man sākumā kaut kas pietrūks," spriež Poiša.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!