Foto: F64

Septembra beigās ardievas saviem skatītājiem teiks piecus gadus LNT rādītais raidījums Tautas balss, bet tā vietā jau no 1. oktobra telekanāls piedāvās jaunu informatīvi izklaidējošu raidījumu Labvakar, Latvija!.

"Septembra noslēdzošā nedēļa būs pēdējā raidījumam Tautas balss. Šajā nedēļā raidījuma skatītājus sagaida dažādi pārsteigumu - atskatīsimies uz piecu gadu garumā paveikto, gribas ticēt, ka šajā laikā esam paveikuši lielu darbu," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta raidījuma producents Guntars Gulbiņš.

Savukārt jau no 1. oktobra ik darba dienas vakaru 17.55. LNT būs skatāms raidījums Labvakar, Latvija!, kurš pilnībā atšķirsies no Tautas balss.

"Tas būs reizē informatīvi izklaidējošs un izklaidējoši informatīvs. Raidījumā nestāstīsim par problēmām, bet gan informēsim par kultūras norisēm un sadzīvi labā ziņā.

Piemēram, stāstīsim par to, kas noticis kādā pirmizrādē, izstādēm, grāmatām, par, ko, starp citu, citur daudz nav iespējams uzzināt. Tāpat atbildēsim uz tādiem jautājumiem kā, vai virtuves sienu krāsa var likt kļūt resnākam," skaidro producents.

Jauno raidījumu veidos tā pati profesionāļu komanda, kura allaž strādājusi pie Tautas balss, vienīgi vadītāji mainīsies. Ja Māris Grigalis jau drīzumā priecēs skatītājus, vadot šovu Māju sajūta, otras Tautas balss vadītājas Ainas Poišas liktenis televīzijā vēl nav izlemts.

"Aina Poiša netiks iesaistīta Labvakar, Latvija! veidošanā, taču, zinot, ka viņa ir televīzijas cilvēks, meklējam iespēju iesaistīt viņu kādā citā projektā.

Par to, kas būs Labvakar, Latvija! vadītāji, es pagaidām klusēšu, taču varu atklāt, ka tas būs kāds ļoti interesants pāris - tādā kombinācijā viņus televīzijā vēl nebūsim redzējuši," sola Gulbiņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!