Foto: DELFI

Lai gan Krievijas šovbiznesa apspriestākais pārītis – estrādes dīva Alla Pugačova un humorists Maksims Galkins – šogad jauno izpildītāju konkursu Jaunais vilnis neapmeklēja, Jūrmalā aizvadītajā nedēļā netrūka citu žilbinošu lielās kaimiņvalsts izklaides industrijas pārstāvju pārīšu.


'Jaunā viļņa' pirmais pāris


Foto: F64

Kā jau ierasts, Jaunā viļņa organizatoru Igoru Krutoju Jūrmalā atbalstīt bija ieradusies gandrīz visa viņa ģimene - meitas Viktorija un Aleksandra, māsa Alla, māte un sievasmāte, kā arī, protams, pati laulātā draudzene Olga.

Par šī pāra ideālo saskaņu nevienam šaubas nekad nav radušās, bet to, ka ar mīlestību iespējams arī pelnīt naudu, Krutoju pāris apliecināja, prezentējot jauno kopīgi radīto smaržu līnijas OKKI aromātu.

'Jaunā viļņa' visvairāk fotografētais pāris


Foto: RIA Novosti/Scanpix

Jaunā viļņa pirmajās dienās lielu preses uzmanību izpelnījās dziedātāja Dima Bilana menedžere Jana Rudkovska - tieši Jūrmalā notiekošā festivāla laikā viņa beidzot apstiprināja, ka ir trešā bērniņa gaidībās.

Tiesa, vēl lielāku fotogrāfu uzmanību Rudkovska piesaistīja, kad Jūrmalā ieradās viņas vīrs - leģendārais Krievijas daiļslidotājs Jevgeņijs Pļuščenko. Topošie vecāki labprāt pozēja un neslēpa, ka ar nepacietību gaida, kad ģimenei pievienosies abu pirmais kopīgais mazulis.

'Jaunā viļņa' visapspriestākais pārītis


Foto: DELFI

Par īstu sensāciju Jaunā viļņa laikā Jūrmalā kļuva dziedātāji Dima Bilans un Jūlija Volkova - jaunie skatuves mākslinieki jau pirmajā oficiālajā festivāla nakts ballītē lika manīt, ka abus saista ne tikai kopīgs muzikāls projekts, bet arī tuvākas attiecības.

Tiesa, Jaunā viļņa kuluāros mēļoja, ka Bilana un Volkovas mīlas stāsts ir vien prasmīgs mārketinga triks, un šīs runas netieši apliecināja arī fakts, ka pievilcīgais dziedātājs VIP ložā izklaidējās citas daiļavas kompānijā.

'Jaunā viļņa' pamanāmākais pārītis


Foto: DELFI

Krievijas teledīva Ļera Kudrjavceva un daudzās šovbiznesa jomās sevi spilgti pierādījušais Sergejs Lazarevs, kurus jau pāris gadus saista mīlestība, Jaunā viļņa laikā ne tikai kopā atpūšas, bet arī strādā - abiem uzticēti festivāla vadītāju pienākumi.

Arī šī pārīša mīlas stāsts bieži tiek apšaubīts kā veiksmīgs reklāmas triks, Ļera un Lazarevs nenogurstoši publiski demonstrē savu savstarpējo pieķeršanos - kādā nakts ballītē abi laidās jutekliskās dejās, bet, kad noslēguma koncerta izskaņā Dzintaros sacēlās vētra, Lazarevs steidza glābt savu mīļoto no krītoša fotostenda.

'Jaunā viļņa' ģimeniskākais pārītis


Foto: RIA Novosti/Scanpix

Absolūtas Jaunā viļņa apmeklētāju un zvaigžņu simpātijas izpelnījās krievu dziedātājs Arkādijs Ukupņiks, kurš nedēļu ilgo pasākumu Jūrmalā bija izvēlējies apmeklēt kopā ar ģimeni - trešo sievu Natāliju un nepilnu gadiņu veco meitu Soņu.

Ukupņika sieva kopā ar mazulīti apmeklēja arī Dzintaru koncertzālē notiekošos mēģinājumus, kur mazo Soņu samīļoja un apbrīnoja arī citas Krievijas šovbiznesa zvaigznes.

Pāris, kuru 'Jaunais vilnis' gandrīz izšķīra


Foto: DELFI

Pēc aizvadītā gada Jaunā viļņa masu medijus pāršalca skandāls - tika publiskots video, kurā dziedātājs Leonīds Agutins pēc kādas nakts ballītes bija redzams, skūpstoties ar pievilcīgu bruneti.

Lai gan toreiz Krievijas šovbiznesa aizkulisēs runāja, ka tas pieliks punktu ilgajai Agutina un dziedātājas Anželikas Varum laulībai, šogad abi estrādes mākslinieki Jauno vilni apmeklēja kopā. Tiesa, tik mīļi viens pret otru kā citus gadus abi vairs neizturējās.

'Jaunā viļņa' nemanāmākais pārītis


Foto: DELFI

Pēc tam, kad Alla Pugačova bija paziņojusi, ka šogad uz Jauno vilni nebrauks, tika pieļauts, ka viņas vietu un Jaunā viļņa mūzas statusu varētu mantot Pugačovas meita, dziedātāja Kristīna Orbakaite.

Spriežot pēc visa, pati Orbakaite gan pēc šī statusa nebūt nekāroja, un lielāko daļu laika pavadīja kopā ar savu vīru, ASV dzīvojošo miljonāru Mihailu Zemcovu - abi pēc preses uzmanības nebūt nerāvās un Dzintaru koncertzālē un nakts ballītēs bija manāmi reti. 

'Jaunā viļņa' ērmīgākais pārītis


Foto: F64

Krievijā populārā stilista un dziedātāja Sergeja Zvereva ierašanās vienmēr ir pamanāma viņa oriģinālā ģērbšanās stila un izskata dēļ, bet šogad viņam tika pievērsta pastiprināta uzmanība, jo Jaunā viļņa pasākumus viņš apmeklēja kādas tikpat oriģinālas gados vecākas sievietes pavadībā.

To, kas ir viņa noslēpumainā pavadone, Zverevs neatklāja, bet saskaņoti ērmīgi tērptais pārītis viens no otra praktiski ne soli neatkāpās un bija acīmredzams, ka abus saista mīlestība pret dažādām ārēja uzskata uzlabošanas procedūrām.

'Jaunā viļņa' zvaigžņu pāris ar ilgāko stāžu


Foto: F64

Krievijas estrādes leģenda Josifs Kobzons Jauno vilni lielākoties apmeklē kopā ar savu trešo sievu Nelliju, un, šķiet, tieši viņi ir pelnījuši titulu kā ilgāk kopā esošais Jaunā viļņa pāris.

Šobrīd 74 gadus vecais dziedātājs ar Nelliju apprecējās 1971. gadā, pēc tam, kad bija izjukusi viņa nepilnus divus gadus ilgā laulība ar aktrisi Ludmilu Gurčenko. Abu ģimenē dzimuši divi bērni, un masu medijiem Kobzons vien nebeidz lielīt savas sievas īpašo spēju uzturēt siltu ģimenes pavardu.

Pašmāju spilgtākie pārīši 'Jaunajā vilnī'


Foto: DELFI
Starp
Jaunā viļņa 2012
viesiem netrūka arī Latvijā zināmu personu, kas pasākumus apmeklēja kopā ar savām otrajām pusēm - rokkoncertu apmeklēja Ivars Godmanis ar sievu Ilzi Pētersoni-Godmani, biežs
Jaunā viļņa
viesis bija Ainārs Šlesers ar kundzi Inesi, uzņēmēja Irēna Pulkinena, kura festivālu apmeklēja abu
savas dzīves liktenīgo vīriešu pavadībā
, un daudzi citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!