Aizvadītās nedēļas izskaņā savu 58. jubileju Jūrmalas restorānā Pinot Marina atzīmēja jauno izpildītāju konkursa Jaunais vilnis rīkotājs, Krievijas komponists Igors Krutojs, un smalkajā ballītē netrūka arī pikantu kadru.

Par lielāko jautrību Krutoja dzimšanas dienas burziņā parūpējās populārais Krievijas estrādes mākslinieks Nikolajs Baskovs un televīzijas projektu vadītāja Ļera Kudrjavceva, kura ballītē bija ieradusies kopā ar savu mīļoto - aktieri un dziedātāju Sergeju Lazarevu.

Kad uz skatuves sveikt jubilāru kāpa Aleksejs Serovs no grupas Дискотека Авария, Baskovs kopā ar savu pavadoni Irinu un Ļeru ieņēma deju placi - tiesa, tā vietā, lai izklaidētos ar savu draudzeni, Baskovs uzklupa Ļerai un sāka viņu izģērbt, vēsta izdevums Mixnews.lv.

Baskova rīcība Ļeru samulsināja tikai nedaudz, bet pilnībā atkailināt ķermeņa augšdaļu viņa ēverģēlības cienošajam dziedātājam vis neatļāva.

Svinību zālē abu populāro šovbiznesa darboņu nebēdnīgās atrakcijas izraisīja vētrainas emocijas, bet savest kārtībā Ļeras kleitu steidza Jaunā viļņa muzikālā direktore Anastasija Muhina.

Galerijā: ieskats Ļeras Kudrjavcevas un Nikolaja Baskova performancē, kā arī citos spilgtākajos brīžos no Igora Krutoja dzimšanas dienas svinībām Jūrmalā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!