Foto: RIA Novosti/Scanpix

Par vienu no gaidītākajiem jauno izpildītāju konkursa Jaunais vilnis notikumiem ik gadus tiek uzskatīta konkursa rīkotāja - Krievijas komponista Igora Krutoja - dzimšanas dienas svinības, kuras plašā pulkā apmeklē sabiedrībā zināmas personas.

Krutojs par savas 58. dzimšanas dienas svinību vietu bija izvēlējies bijušo restorānu La Riva, kurš šovasar mainīja gan īpašniekus, gan nosaukumu un tagad tiek dēvēts par Pinot Marina - savu jubileju komponists sāka svinēt jau sestdienas vakarā, bet svētdienas ballīte bija svinību kulminācija.

Ik gadu Krutoja jubileju plašā pulkā apmeklē Krievijas šovbiznesa zvaigznes - arī šogad starp viesiem bija Nikolajs Baskovs, Ļera Kudrjavceva un Sergejs Lazarevs, Dima Bilans, dziedātāja Valērija ar vīru Josifu Prigožinu, Josifs Kobzons ar kundzi, Boriss Moisejevs un citi, no kuriem liela daļa svinība pameta jau ap pusnakti.

Starp sveicējiem bija arī Krutoja ģimene - māte Svetlana, sieva Olga, viņas māte, kā arī meitas Aleksandra un Viktorija, kura par godu tēvam arī izpildīja pāris dziesmiņas, bet īsi pēc pusnakts viesi vērienīga salūta pavadībā vienojās kopīgā dziesmā par godu jubilāram.  

Krutoja dzimšanas dienas svinības apmeklēja daudzi Krievijas uzņēmēji un citi svarīgi vīri, kā arī neiztrūkstošais Jaunā viļņa un tā ietvaros notiekošo burziņu apmeklētājs, bijušais baņķieris Aleksandrs Lavents, viens no Latvijas bagātākajiem cilvēkiem Kirovs Lipmans ar kundzi Annu, bijušais Saeimas deputāts Ainārs Šlesers ar sievu Inesi un citi.

DELFI Izklaide atgādina, ka par atmiņā paliekošākajām Igora  Krutoja dzimšanas dienas svinībām Jūrmalā uzskatāma 2010. gadā notikusī ballīte - to apmeklēja turīgākais Krievijas cilvēks Romans Abramovičs.

Galerijā: ieskats Igora Krutoja jubilejas svinību abos vakaros.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!