Foto: RIA Novosti/Scanpix

Jauno izpildītāju konkursa Jaunais vilnis laikā Jūrmalā ik vakaru notiek ne tikai koncerti, kas skatītājus priecē ar Krievijas estrādes zvaigžņu birumu, bet arī ballītes, kurās tiekas pašmāju un lielās kaimiņvalsts biznesa elite.

Krievijas uzņēmēji un citi ietekmīgi vīri, kas ik gadus Jaunā viļņa laikā kuplā pulkā viesojas Jūrmalā, iecienījuši divus restorānus - visbiežāk slēgtās ballītes "īpaši svarīgajiem viesiem" notiek restorānā Pinot Marina, kas vēl nesen bija pazīstams ar nosaukumu La Riva, un restorānā 36. līnija.

Arī šonedēļ Jaunā viļņa viesi paguvuši iemēģināt abus iecienītos restorānus - atklāšanas vakarā ballīte norisinājās Lielupes krastā, bet pēc pasaules hitu koncerta īpaši lūgtie viesi devās uz restorānu jūras krastā, kur saimnieko viens no labākajiem Latvijas pavāriem Lauris Aleksejevs.

Pie bagātīgi klātajiem banketa galdiem bija sastopami daudzi ietekmīgi vīri - Rusmedia Group līdzīpašnieks Dmitrijs Feldmans, dziedātājs Igors Nikolajevs ar sievu Jūliju, komponists un producents Igors Matvijenko, aktieris Vladimirs Vinokurs, biznesmenis Aleksandrs Lavents (attēlā kopā ar Feldmanu) un citi.

Namatēva pienākumus ballītē pildīja komponists un Jaunā viļņa rīkotājs Igors Krutojs un konkursa organizācijas komitejas priekšsēdētājs Aleksandrs Šenkmans, kurš uz ballīti bija līdzi paņēmis arī savu dēlu, bet par muzikālo noformējumu burziņā rūpējās grupas Серебро meitenes.

Savukārt nākamajā rītā daudzi no šiem cilvēkiem pārcēlās uz jau gaišāku vietu - viesnīcas Light House Jurmala restorānu, kur, kā ik gadu, augstos viesus uzņēma jurists Aleksandrs Rapoports.

Viņa viesu vidū bija gan mūziķi Oļegs Gazmanovs un Andrejs Makarevičs, gan daudzi uzņēmēji - jau minētais Lavents, Krievijas bankas valdes priekšsēdētājs Pavels Tipikins, Krievijas un Amerikas biznesa korporācijas padomes vadītājs Davids Jakobašvili, kā arī Poļina Deribaska, kura ir viena no Krievijas ievērojamākajiem oligarhiem - Oļega Deripaskas - sieva.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!