Foto: DELFI

Aizvadītajā nedēļas nogalē ar draudzīgu burziņu Vecrīgā tika atzīmēta jaunas izklaides vietas atklāšana – netālu no Daugavmalas sākusi darboties Rīgas Skaņu Fabrika.

Jaunā mūzikas bāra atklāšanas ballīte vienkopus pulcēja Rīgas Skaņu Fabrikas saimnieku draugus, atbalstītājus un vienkāršu dzīvās mūzikas, gardu ēdienu un labas atmosfēras baudītājus, bet par muzikālo noformējumu burziņā rūpējās šovā Okartes skatuve iepazītie grupas nu un puiši.

Tāpat ar savu pretrunīgi vērtēto dziedāšanas prasmi viesus priecēja emocionālākā Okartes skatuves otrās sezonas dalībniece Lingita Lina Bopulu (attēlā pa labi), kura ballīti bija izvēlējusies apmeklēt savas mammas kompānijā. Tiesa, tas meitenei netraucēja arī pozēt kopā ar stiprā dzimuma pārstāvjiem.

Jaunā krodziņa saimnieki nolēmuši potenciālos apmeklētājus piesaistīt ne tikai ar ēdieniem un dzērieniem, bet arī ar kulturālākām izklaidēm  - otrdienas vakarā tur uz lielā ekrāna būs iespēja baudīt grupas Red Hot Chili Peppers koncertu, bet piektdien, 13. jūlijā, tur uzstāsies šovā Okartes skatuve iepazītā Košā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!