Foto: DELFI

Populārais mūziķis Andris Kivičs, kurš pēdējā laikā aktīvi atbalsta jaunos talantus, piedāvājot kopā ierakstīt savas dziesmas, nu ņēmis savā paspārnē simpātisko Sandiju Vīganti (attēlā), kopā ar viņu iedziedot dziesmu Mūsu pirmā vasara.

"Šī dziesma ir rakstīta par laiku, kad tikko ir beigta skola un sākusies vasara. Par pirmo mīlestību. Dziesmas tekstā ir daudz manu personīgo atmiņu par šo skaisto laiku," dziesmas vēstījumu atklāj mūzikas un teksta autors Andris Kivičs.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/sandijavigante_andriskivics_musupirmavasara.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Viņš Mūsu pirmo vasaru raksturo kā vasarīgu un neuzspiestu dziesma, ar kuru abi mūziķi novēl saviem faniem bezrūpīgi pavadīt burvīgo vasaras laiku. "Skriet caur peļķēm, peldēties līdz tumsai, baudīt sauli un jūras vēju, kad tad vēl, ja ne vasarā," iedvesmo Kivičs.

Grupas Z - Scars solistu jau visa Latvija zina pēc viņa hitiem, kā arī pēdējā laika aktuālajiem gabaliem, kurus viņš laipni dāvājis jaunajiem Latvijas mūziķiem, piemēram, Lienei Brikouskai un Laimai Graudai.

Nu paveicies šovā Okartes skatuve iepazītajai Sandijai, kurai Kivičs atvēlējis vienu no skaistākajām savām melodijām. Dziesmā piedalās arī pats Kivičs. Mūsu pirmo vasaru aranžējis un producējis DJ Reverss, kurš jau sācis darbu pie vairākiem šīs dziesmas remiksiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!