Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kļuvis zināms, ka jauno izpildītāju konkursu Jaunais vilnis šogad vadīs ne tikai Sergejs Lazarevs, Ļera Kudrjavceva un Ivans Dorns, bet arī Vera Brežņeva (attēlā), Aleksandrs Reva un lielo krūšu īpašniece Anna Semenoviča.

Tāpat starp Jaunā viļņa vakaru vadītājiem būs stilists Sergejs Zverevs, aktieris Mihails Jefremovs, ukraiņu šovbiznesa zvaigzne Verka Serdjučka un citi, bet daudzu iemīļotā Ksenija Sobčaka, Jūlija Kovaļčuka un Timurs Rodrigezs vadītāju komandā šogad nebūs redzami.

Konkurss tiks atklāts Jūrmalā 24. jūlijā, un jau agrāk kļuva zināms, ka to šogad neapmeklēs vairākas lielas Krievijas šovbiznesa zvaigznes, kas parasti bija viesu vidū, tostarp par krievu estrādes primadonnu dēvētā Alla Pugačova, viņas pašreizējais dzīvesbiedrs, parodists Maksims Galkins un bijušais vīrs, dziedātājs Filips Kirkorovs.

Toties konkursā, kā jau katru gadu, varētu būt plaši pārstāvētas kaimiņzemes miljardieru aprindas.

Nesenā intervijā LTV raidījumā Labrīt, Latvija komponists Raimonds Pauls paziņoja, ka starptautiskais jauno izpildītāju konkurss Jaunais vilnis šobrīd pārdzīvo krīzi, tomēr, neraugoties uz šo paziņojumu, Jaunā viļņa organizatori gatavo interesantu un pārsteigumiem bagātu programmu.

Galerijā: atskats uz Jaunā viļņa 2011 zvaigžņu, dalībnieču un parasto apmeklētāju atklātākajiem dekoltē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!