Foto: RIA Novosti/Scanpix
Lielāko krūšu īpašniece Krievijas šovbiznesā Anna Semenoviča (attēlā) piedzīvojusi vilšanos, jo vīriešu potences stiprināšanas līdzekļa reklāmas klips ar viņas piedalīšanos aizliegts kā pārāk provokatīvs.

Semenoviča nesen kļuva par potences veicināšanas līdzekļa Tongkat oficiālo reklāmas seju, un klipam ar viņas piedalīšanos bija jāparādās ēterā jau pirms nedēļas. Tomēr televīzijas kanāli to atteikušies rādīt kā seksuāli pārāk izaicinošu.

Televīzijā uzskatīja, ka Semenovičas krāšņās formas parādītas pārāk tuvu, tāpēc reklāmas klipu nācās pārmontēt, izņemot no tā atklātākās ainas.

Potences veicināšanas preparāta pārstāvji Krievijas tirgū sola, ka katrs nākamais klips ar Semenovičas piedalīšanos tiks veidots divos variantos: televīzijas ēteram un necenzētā versijā, kas acīmredzot tiks publiskota internetā.

Tongkat Ali ir preparāts potences paaugstināšanai, kas radīts uz Dienvidaustrumu Āzijas džungļos augošās zeltsaknes (Eurycoma longifolia) bāzes. Malaizijas tropisko mežu iezemiešu ciltis to izmanto kā dabisko afrodiziaku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!