Foto: DELFI

Ceturtdienas, 14. jūnija, vakarā viesnīcā Elizabete Hotel noslēdzās konkurss Ziedošā kurpe, kurā piedalījās daudzas Latvijā populāras sievietes, savas kurpes pārvēršot par krāšņiem puķu dārziem. Žūrija kopā ar skatītājiem atrada skaistākos apzaļumotos apavus.

Pasākumā īpaši kuplā skaitā bija sastopamas Latvijas skaistās un modīgās sievietes un kungi. Viesu vidū bija dejotāja Viola Abramova, modes dāma Zane Vaļicka, žurnāliste un pasniedzēja Ieva Adamss, stila eksperte Una Ulme, stiliste Dana Dombrovska, modes blogere Agnese Kleina, kā arī sieviešu mīlulis Māris Gulbis, androgīnais modelis Jaroslavs un citas prominences.

Konkursam iesniegtās kompozīcijas izvērtēja profesionāla žūrija -  dārznieks Matīss Ozols, kurpju mīļotāja Dagmāra Legante, fotogrāfs Jānis Deinats, modes mākslinieks Dāvids, veikala Madam Bonbon vadītāja Vanda Baumane un viesnīcas Elizabete Hotel saimniece Dace Bunkusa.

Pasākuma viesus priecēja vasarīgs modes šovs, kuru piedāvāja veikals Klase. Skates kulminācija bija modeļu iznāciens stilistes Annas Kustikovas peldkostīmos no viņas jaunās kolekcijas Sin on the Beach.

Taču par vakara naglu kļuva konkursa uzvarētāju nosaukšana. Par uzvarētājām kļuva Maijas Tērvītes smilgu un dārza neļķu kompozīcija un Lindas Naudiņas peoniju kurpe. Skatītāju simpātijas iekaroja stilistes Danas Dombrovskas izveidotais darbs Krūms tuksnesī.

Visas konkursam iesniegtās kompozīcijas turpinās priecēt viesnīcas Elizabete Hotel Zaļā dārza viesus tik ilgi, kamēr ziedi nenovītīs. Zaļais dārzs, kas izveidots no aptuveni 1000 augu, koku, ziedu un garšaugu stādiem, būs pieejams apmeklētājiem visas vasaras garumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!