Foto: RIA Novosti/Scanpix

Aizvadītajās brīvdienās Krievijā tika pasniegtas Муз-ТВ balvas par panākumiem šīs valsts popmūzikas dzīvē, taču pasākums, uz kuru "bija ieradušies visi", pēc krievu žurnālistu vārdiem, atgādināja nevis mūzikas balvu pasniegšanu, bet gan publisku "mērīšanos" ar krūtīm.

Medijos gandrīz ne ar vārdu netiek minēts, kurš šajā ceremonijā saņēma balvas (starp jaunajiem Krievijas šovbiznesa spīdekļiem tiek piesauktas daudzsološās dziedātājas Ņuša un Jolka), bet detalizēti tiek aprakstīts, kādās kleitās uz pasākumu ieradās prominences.

Reportieri uzsver, ka šogad sievietēm bija ļoti ērti izrādīt savus ķermeņus, jo viņu krāšņie tērpi spilgti izcēlās uz zaļā paklāja fona.

Lai gan vairumam vakara viešņu bija ļoti atklāti dekoltē, starp kuplo krūšu īpašniecēm jo īpaši izcēlās kāds "smagās artilērijas" duelis - "Krievijas šovbiznesa lielākās krūtis" Anna Semenoviča un balerīna Anastasija Voločkova (attēlā), kas arī tiek uzskatīts par "vakara naglu".

Lūk, kā mūsu kaimiņzemes eksperti rūpīgi izanalizējuši Voločkovas apģērbu. "Šis tērps nebūt nav jauns - tajā balerīna, piemēram, nosvinēja savu dzimšanas dienu un ir apmeklējusi vēl kādu duci pasākumu. Rādās, ka māksliniece nevēlas tērēties jauniem tērpiem, tāpēc uzvelk to, kas pagadās pa rokai.

Voločkovas pirkstos, kā ierasts, bija gredzeni ar iespaidīga izmēra topāziem, turpretī ap kaklu viņai bija parastā ādas aukliņā iesiets kaut kas tāds, kas bija absolūtā disharmonijā ar kleitu," spriež Krievijas modes eksperti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!