Foto: Publicitātes foto

Svētdien, 27. maijā, pie Kongresu nama Rīgā jau sesto reizi notika labdarības akcija Labestības diena, kuras ietvaros visas dienas garumā apmeklētājus priecēja populāri dziedātāji, telekompānijas LNT raidījumu vadītāji un citi sabiedrībā zināmi cilvēki.

Labestības diena, kuras rīkošanu uzņēmusies aktrise Katrīne Pasternaka ar draugiem un atbalstītājiem, kļuvusi par stabilu tradīciju - šis bija jau sestais gads, kad maija izskaņā tiek vākti līdzekļi bērniem ar veselības problēmām.

Šogad akcijas mērķis bija savākt aptuveni 27 tūkstošus latu, lai palīdzētu pieciem bērniem, bet akcijas rezultāti piecas reizes pārsniedza iecerēto - visas dienas garumā tika saziedoti 138 834,88 lati, kas ļaus palīdzēt 31 bērnam.

Lai mudinātu cilvēkus ziedot un pateiktos viņiem par labo darbu, Labestības dienā bija sarūpētā izklaidējoša programma - uz skatuves kāpa LNT šovu dalībnieki Nikolajs Puzikovs (attēlā pa labi), Sabīne Berezina un citi, bet par dažādām izklaidēm rūpējās LNT "sejas" Māris Grigalis, Vita Baļčunaite, Inese Supe, Aina Poiša un citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!