Foto: Publicitātes foto
Aizvadītajā nedēļā Rīgā notikušajā modes nedēļā liela uzmanība tika pievērsta ne tikai pašmāju dizaineru jaunākajām kolekcijām, bet arī viesu tērpiem – daudzas sabiedrībā zināmas personas modīgos svētkus izmantoja, lai izrādītu savu modes un stila izjūtu.

Ne viens vien no modes nedēļas viesiem skates un ballītes apmeklēja pašmāju dizaineru veidotajos tērpos - iecienītākie tērpi starp pasākumu viešņām bija no Aļonas Bauskas QooQoo, zeķu zīmola SockBox , Aleksandra Pavlova un daudzām citām atzinību guvušu dizaineru kolekcijām.

Tā kā modes nedēļas ietvaros katru vakaru apmeklētājiem tika piedāvātas interesantas skates, ne viens vien no viesiem viesnīcu Latviju un citas modes nedēļas norises vietas apmeklēja katru vakaru, protams, ik reizi rūpējoties arī par jaunu tērpu un frizūru.

Vairākus modes nedēļas ietvaros notikušos pasākumus apmeklēja par "radiogeišu" dēvētā Ieva Adamss, ekspolitiķa Kārļa Leiškalna meita Guna Leiškalne, uzņēmēja Marika Ģederte, aktrise Zane Vaļicka, modes un stila eksperte Maija Silova, dueta Euphoria meitenes (attēlā) un daudzas citas sabiedrībā zināmas dāmas.

Tiesa, modes nedēļā savus jaunākos tērpus un stila izjūtu demonstrē ne tikai populārās personas, bet arī citi viesi - starp apmeklētājiem bija daudz oriģināli un atraktīvi tērptu cilvēku, kuri labprāt pozēja fotogrāfiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!