Foto: DELFI

Trešdienas, 21. marta, vakarā franču vīna baudītavā La Villa Rīgas centrā pulcējās pašmāju modes cienītāju, lai piedalītos 16. Rīgas modes nedēļas atklāšanas pasākumā, kura viesiem bija sagādāti vairāki patīkami pārsteigumi.

Rīgas modes nedēļas atklāšanas ballītes koncepts bija baltās un melnās krāsas kombinējums, kas raksturo klasiku un eleganci modes pasaulē, un daļa no atnākušajiem viesiem bija šo konceptu ievērojuši arī savos tērpos.

Par muzikālo noformējumu burziņā, kuru vadīja aktrise Zane Vaļicka, rūpējās dīdžejs Dubra, kurš viesiem radīja urbānas noskaņas, bet ar lieliskām džeza improvizācijām priecēja dziedātāja Diāna Pīrāgs kopā ar Jūliju Mihailovu.

Kā īpašs pārsteigums Rīgas modes nedēļas viesiem bija sarūpēta modes skate, kurā savu vīziju par mūsdienu sievietes tēlu demonstrēja trīs Igaunijas dizaineri - Līsi Ēsma, Aldo Jarvso un Tanels Venre.

Starp ballītes viesiem plašā pulkā bija gan modes industrijas darboņi, gan stilīga dzīvesveida mīļotāji - vīna bārā varēja sastapt "radiogeišu" Ievu Adamss, pasākumu organizatori Sindiju Vildi, bijušā politiķa Kārļa Leiškalna vecāko meitu Gunu, populārākos pašmāju modes blogerus Jaroslavu (attēlā pa kreisi) un Denisu, kā arī daudzus citus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!