Foto: DELFI

Sieviešu dienā iepirkšanās centrā Spice visām daiļā dzimuma pārstāvēm, kuras vēlas savā dzīvē ieviest korekcijas, bija iespēja piedalīties populārā TV3 raidījuma Ievas pārvērtības dalībnieču atlasē.

Uz Ievas pārvērtību dalībnieču atlasi bija ieradušās aptuveni 50 daiļā dzimuma pārstāves, kuras tikās ar žūrijas komisiju un piedalījās fotosesijā, bet tās sievietes, kurām būs iespēja piedalīties raidījumā, būs zināmas pēc nedēļas.

Tirdzniecības centrā ar potenciālajām raidījuma dalībniecēm tikās Ievas pārvērtību jaunās sezonas vadītāji - modes mākslinieks un modeļu aģentūras vadītājs Gints Bude un viņa ekrāna partnere, dizainere Sonita Pāvuliņa - , kuri kopā ar citiem žūrijas komisijas locekļiem vērtēja sanākušās jaunkundzes un dāmas.

Pasākuma apmeklētājām bija iespēja ne tikai cīnīties par iekļūšanu kādā no raidījumiem, bet arī saņemt profesionāļu konsultācijas - par piemērotākajiem matu sakārtojumiem dāmas konsultēja divi frizieri, bet abi Ievas pārvērtību vadītāji sniedza konsultācijas par aksesuāru izvēli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!