Foto: DELFI

Populārais dziedātājs Andris Kivičs (attēlā) un viņa vadītā grupa Z-Scars 8. martā - starptautiskajā sieviešu dienā - Latvijas sievietēm dāvina savu jaunāko dziesmu, kuras nosaukums ir Tieši šodien.

Kā portālu DELFI Izklaide informē pats Kivičs, šī dziesma ir sarakstīta laikā, kad pagājušā gada nogalē viņš viesojās Okartes skatuves telpās, lai tāpat kā jaunie censoņi mēģinātu nedēļas laikā radīt dziesmu.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Zscars_Tiesi_sodien.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

"Dziesma ir ieturēta labākajās Z-Scars tradīcijās, un šo gadu laikā mēs esam pārliecinājušies, ka  mūsu klausītāji tieši to no mums gaida. Ar šo dziesmu es vēlējos pateikt, ka, ja vien mēs to vēlamies, tieši šodien mēs varam mainīt savu dzīvi, savu skatu uz lietām un atvēlēt pēc iespējas lielāku vietu savā dzīvē mīlestībai.

Tas ir galvenais virzošais spēks, visgaišākā enerģija, tāpēc dziesmas par mīlestību, it īpaši laimīgu, nekad nebeigsies. Novēlam visām Latvijas sievietēm mīlēt sevi, savus vīriešus un - pats galvenais - mīlēt dzīvi," par jauno dziesmu stāsta Kivičs.

Dziesmas ieraksts noticis studijā GEM Edija Gņedovska uzraudzībā šī gada februārī, un dziesmā ir dzirdama arī Rūtas Dūdumas balss.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!