Foto: Publicitātes foto

No piektdienas, 24. februāra, Latvijas kinoteātros sāk demonstrēt četras jaunas filmas, un viena no tām ir režisora Sergeja Ivanova mūsdienu versija par Pelnrušķīti – komēdija Zолушка.

Filmas sižets ir sekojošs: Maša Krapivina pagaidām vēl nav skaistule un viņu nevarētu raksturot kā neaprakstāmi gudru. Parasta meitene, kas līdzīgi tūkstošiem viņas vienaudžu no visdažādākajām zemes malām pametusi savu dzimto provinces pilsētiņu, tiecas iekarot Maskavu.

Vakaros mācās, bet no rīta līdz vakaram strādā "kaitīgajā ražotnē" - par istabeni ļoti turīgā ģimenē. Zirņus pārlasīt viņai, protams, nenākas, taču darba pietiek: spēj vien rosīties, lai izdabātu valdonīgajai saimniecei un viņas divām izlepušajām meitām.

Maša ir iemīlējusies dziedātājā Aleksejā Koroļevičā. Uzzinājusi, ka viņas saimnieki gatavojas doties uz slēgto ballīti ar viņa piedalīšanos, Maša nolemj par katru cenu tajā iekļūt. Viņai palīgā nāk tante Agnija Bardo, izdevuma Желтый PRESS galvenā redaktore. Viņa gatava Mašai iedot ielūgumu, bet par to viņai būs jāizdara kāds pakalpojums.

Filmas Pelnrušķīte oficiālais reklāmas treileris

Mašas lomā filmējusies aktrise Kristīna Asmusa, bet citās lomās skatām Krievijā pazīstami aktieri Ņikita Jefremovs, Liza Bojarska, Nonna Grišajeva, Aleksandrs Cekalo, Jurijs Stojanovs, Nikolajs Baskovs un citi.

Krievijā filmas pirmizrāde notika visu mīlētāju svētos - Valentīna dienā, bet tagad tā nonāk arī uz Latvijas kinoekrāniem.

Redakcijas piezīme. Šodien un turpmāk portāla lasītājiem būs iespēja uzzināt par absolūti visām filmām, kas nonāk uz Latvijas kinoekrāniem. Tā kā tradicionāli kino pirmizrāžu diena ir piektdiena un nereti tiek demonstrētas trīs četras jaunas filmas nedēļā, tad par jaunākajām filmām portālā DELFI Izklaide varat lasīt gandrīz katru dienu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!