Foto: Publicitātes foto

Marta sākumā pēc neilgas pauzes pie televīzijas skatītājiem atgriežas iecienītais stila raidījums Ievas pārvērtības, un šova jaunajā sezonā dalībnieču vizuālās pārvērtības uzticēts pārraudzīt jauniem vadītājiem, informē TV3 preses pārstāvji.

Šova Ievas pārvērtības jaunajā sezonā vadītāju pienākumi uzticēti atpazīstamajam pašmāju modes māksliniekam un modeļu aģentūras vadītājam Gintam Budem, bet par viņa ekrāna partneri izvēlēta dizainere Sonita Pāvuliņa (abi attēlā).

"Ievas pārvērtības sievietēm ļauj izrauties no ikdienas rutīnas un sadzīves rūpēm, un mums ir prieks, ka varam šo ikdienu darīt krāšņāku, ka varam palīdzēt sievietēm atrast savu stilu un sapucēt viņas," par jauno izaicinājumu priecājas Bude.

"Raidījuma vadīšana nenoliedzami bagātina arī mūs pašus. Ievas pārvērtībās nav profesionālas rutīnas un bezrūpības.

Šī raidījuma sezona turklāt sakrīt ar pavasara/vasaras modes sezonu, tāpēc gribam sievietēm palīdzēt ieteikt un atrast tērpus atbilstīgi arī jaunajām modes tendencēm, lai sievietes ir košas, krāšņas un starojošas. Lai viņu dzīve pēc piedalīšanās radījumā mainās un iet tikai uz augšu," vadītāju uzdevumus ieskicē modes mākslinieks.

Pārvērtību šovs pie televīzijas skatītājiem atgriezīsies jau 7. martā, un TV3 pārstāvji sola, ka šajā sezonā sarūpēts ne mazums interesantu pārsteigumu, bet tās sievietes, kuras pašas vēlas piedalīties pārvērtībās, tiek aicinātas uz jauno dalībnieču atlasi, kas 8. martā notiks tirdzniecības centrā Spice.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!