Foto: DELFI

Slavenais mūziķis un grupas Z-Scars līderis Andris Kivičs Valentīna dienā stājies savās trešajās laulībās – viņš par sievu apņēmis savu 19 gadus veco draudzeni Madaru Niperi (abi kopā attēlā).

Kā vēsta notikuma aculiecinieki, Kivičs ar draudzeni salaulājies dzimtsarakstu nodaļā, nolicis svecīti pareizticīgo dievnamā, baltā Mercedes limuzīnā ieradies pie Brīvības pieminekļa, kur nolicis ziedus, bet pēc tam izbaudījis atpūtu kādā no SPA kompleksiem.

Šajā nozīmīgajā dienā viņa viesu vidū bijuši mūziķa tuvākie draugi - bundzinieks Andžejs Grauds un režisors Igors Linga, bet saviem vecākiem par to neesot paziņojis.

Allaž atklātais Kivičs šoreiz gan bijis visai diskrēts, taču uz žurnāla Privātā dzīve jautājumu par kāzu detaļām atbildējis: "Kāzu bildes ir ļoti smukas, taču presei esmu gatavs tās dot tikai par honorāru - tas jums izmaksās 400 latu. Nav honorāra, nav bilžu! Es tomēr neprecos katru dienu, turklāt tās nav šādas tādas kāzas - tās ir Andra Kiviča kāzas!"

Lai gan, kā pats Kivičs atzīst savā nesen iznākušajā autobiogrāfijā, vairums cilvēku uzskata, ka viņam bijušas ļoti daudzas draudzenes un sievas, patiesībā 34 gadus vecajam mūziķim šīs ir tikai trešās kāzas.

2006. gadā viņš šķīrās no pirmās sievas - bijušās basketbolistes Ilzes Ieviņas, bet 2009. gadā beidzās viņa laulība ar modeli Elīnu Straumi. Tāpat Kivičam bijušas ilgstošas attiecības ar stilisti Danu Dombrovsku, kuru laikā dzimis arī Kiviča dēls Kristofers.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!