Foto: Mango

Pēc piektdien Ventspils Olimpiskajā centrā notikušajiem mēģinājumiem tie mūziķi, kuri uz Latvijas radio 2 dziesmu aptaujas Muzikālā banka 2011 finālu bija ieradušies savlaicīgi, devās uz Olimpiskā centra viesnīcu – daži no viņiem baudīja mieru, bet citi izmantoja iespēju atpūsties neformālā gaisotnē.

Pēdējos gados naktīs pirms Muzikālās bankas viesnīcā jautrība vairs nesit tik augstu vilni, kā tas notika agrāk. Tam piekrīt arī paši mūziķi un skaidro to gan ar paaudžu maiņu, gan aizņemtību un nogurumu, tomēr zināma rosība sestdienas naktī viesnīcas gaiteņos bija vērojama.

Aktīvākie svinētāji bija grupas Tumsa mūziķi, kas daudz laika vadīja dziedātājas Annijas Putniņas numuriņā, kā arī liepājnieks Ivo Fomins, perkusionists Nils Īle un Muzikālās bankas mūziķu pavadošā grupa Kristapa Krievkalna vadībā, bet jautrība valdīja arī citu mūziķu numuriņos.

Tiesa, ne visi mūziķi nakti pirms Muzikālās bankas izmantoja atpūtai - Puzikovs stundu pēc pusnakts sniedza koncertu kādā Ventspils klubā, Kaža jeb Kārlis Būmeisters izmantoja iespēju sniegt spontānu koncertiņu kādā pilsētas bufetē, bet grupas Musiqq puiši vakarā mēroja ceļu uz Saldu, kur viņiem bija paredzēta uzstāšanās.

Gana apdomīgs bija arī politikā spēkus izmēģinājušais mūziķis Valters Frīdenbergs, kuram sestdienas rītā esot jāceļas sešos, lai dotos uz kādā citā pilsētā notiekošu pasākumu, un citi, kuri atbildīgi izturējās pret sestdien turpat Ventspilī notiekošajiem mēģinājumiem un gatavošanos lielajam sestdienas vakara iznācienam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!