Tautas mīlētā skatuves māksliniece Inese Saulīte jeb Kombuļu Inese (attēlā) šķiršanās pārdzīvojumu rezultātā notievējusi par septiņiem kilogramiem, pozē pikantā fotosesijā un nekautrējas atzīst, ka neskuj ķermeņa apmatojumu un par to pat saņem komplimentus no vīriešiem.

"Manuprāt, Latvijā cilvēki ir pārāk pedantiski - ja ārzemēs uz ielas droši var iziet tādā pašā apģērbā, kā staigā pa mājām, Latvijā, ejot ārā, visi skaisti sapošas, lai gan pašiem mājās nereti valda pilnīgs haoss un bardaks.

Tāpat arī ar ķermeņa apmatojumu - daudzas ārzemnieces neskujas, bet latviešu sievietes pieradušas sevi noskūt pilnībā plikas! Mums viss ir epilēts un depilēts," viedoklī ar izklaides portālu Mango dalās Inese.

Viņa uzskata, ka mūsu sievietēm nevajadzētu tik ļoti iespringt uz ķermeņa matiņu likvidēšanu, jo apmatojums zināmās vietās veidojas ne jau bez iemesla, turklāt tas norāda uz temperamentu un nereti patīk arī stiprajam dzimumam.

"Es pat esmu saņēmusi komplimentus no vīriešiem par to, ka man ir seksīgas spalvainas kājiņas. Jā, vīriešiem patīk dabīgs skaistums, un ne visiem vajadzīga kārtējā, kas ir izdzinusies.

Es nemūžam netaisos būt pakaļdarinājums visām pārējām - uzskatu, ka viss dabīgais ir skaists. Un ja vēl vīrieši izsaka komplimentus!" priecājas Inese. Viņa gan nosmej par to, ka noteikti atradīsies arī tādi, kuriem viņas neskūtās paduses liksies pretīgas, taču pozitīvo sievieti tas neuztrauc.

"Ja nerunās par manu neesošo zobu - runās par padusēm!" par sev pievērsto uzmanību pasmejas šlāgerdīva. Viņa uzskata, ka ķermeņa apmatojums sievietēm piešķir pikantu odziņu, un arī Inesei patīk spalvaini vīrieši.

"Vajag taču uz ķermeņa kādu sprodziņu, ko aptīt ap pirkstu, nevis visu epilētu. Skūties vai neskūties - tā ir katra paša izvēle, galvenais ir patikt sev - tad patiksi arī citiem," spriež dziedātāja. Viņa atklāj, ka pēc šķiršanās no sava dāņu drauga atkal nokļuvusi uz pozitīva viļņa, turpina rakstīt lielisku mūziku un stingri nolēmusi turpmāk savu laiku veltīt bērniem, ne vīriešiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!