Foto: Itar-Tass/Scanpix
Sestdien, 24. decembrī, Maskavā ar ballīti tuvāko cilvēku lokā kāzas dzēra Krievijas estrādes dīva Alla Pugačova un humorists Maksims Galkins (abi attēlā), un abu kāzās netrūka arī ļoti jautru brīžu.

Ierodoties kāzu svinību vietā, itāļu restorānā Olivetta, Pugačova neslēpa pārsteigumu par lielo žurnālistu un fotogrāfu pulku, kas jauno pāri un kāzu viesus sagaidīja pie restorāna durvīm.

Neraugoties uz to, ka vēstis par abu zvaigžņu iespējamajām laulībām Ziemassvētku laikā bija izplatījušās jau nedēļu pirms lielā notikuma, gan Pugačova, gan Galkins bija cerējuši, ka viņiem savu dzīves priecīgāko brīdi izdosies paturēt noslēpumā.

Kā jau ierasts, internetā drīz vien pēc kāzām nonākuši paparaci uzņemti foto no kāzu svinībām, bet par īstu interneta sensāciju kļuvis video, kurā iemūžināta Pugačovas nebēdnīgā deja ar bijušo vīru, Krievijas popmūzikas karali Filipu Kirkorovu, kurš medijiem nenoguris klāstīja, ka ļoti priecājas par Allas laimi.

Komentējot savas piektās laulības, Pugačova apgalvojusi, ka Galkins būs viņas pēdējais vīrs, kā arī paudusi apmierinājumu, ka beidzot viņai ir vīrs, kas savai sievai uzcēlis pili, bet Galkins piebalsojis, ka viņam šīs būs pirmās un vienīgās laulības.

Lai gan Pugačovas un Galkina kāzas jau daudzus gadus bija gaidītākais notikums Krievijas šovbiznesa aprindās, abi estrādes mākslinieki šo notikumu nevēlējās pārvērst par nacionālajiem svētkiem.

Svinības bija klusas un pieticīgas, un uz tām bija aicināti aptuveni 40 Galkina un Pugačovas radinieki un tuvākie draugi - dziedātājs Nikolajs Baskovs, Pugačovas meita Kristīna Orbakaite ar vīru un abiem dēliem, oligarhs Mihails Prohorovs, tērpu mākslinieks Valentīns Judaškins, humorists Vladimirs Vinokurs ar ģimeni un citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!