Foto: Mango

Ar ballīti klubā Kefīrs piektdienas, 2. decembra, vakarā beidzot prezentēta ilgi gaidītā un daudz aprunātā mūziķa Andra Kiviča sarakstītā autobiogrāfija, kura jau pirms savas iznākšanas ierinodojusies pirktāko grāmatu topa desmitniekā.

Pēc ilgas domāšanas un pat konkursa faniem un atbalstītājiem grāmatai dots nosaukums Andris Kivičs. Mana privātā dzīve. Solīts, ka šajā grāmatā par jau tāpat vienmēr godīgā dziedātāja dzīves līkločiem varēs izlasīt tik atklāti, kā vēl nekad.

Uz memuāru prezentācijas pasākumu klubā Kefīrs bija ieradušies neskaitāmi Kiviča mūzikas mīļotāji. Sveikt mūziķi ar grāmatas iznākšanu kuplā skaitā bija ieradušās arī slavenības, tostarp, mūziķi Aigars Grāvers, Gvido Linga, Olga Rajecka un Aigars Runčis. Draugu atbalstīja un par viņa panākumiem priecājās arī Kiviča mīļotā meitene Madara.

Grāmatā Kivičs aprakstījis savu dzīvi, sākot no pašas bērnības. Neizpaliek stāsts par to, kā viņš kopā ar grupu Z-Scars pirms desmit gadiem sāka ceļu uz Latvijas mūzikas virsotņu iekarošanu, kā arī privātās dzīves detaļas, kuras, balstoties pat uz nepatiesām baumām, savulaik kāri jau izķidājusi Latvijas sabiedrība.

"Savā grāmatā es esmu godīgs - man nav ko slēpt. Cilvēki man prasījuši - kāpēc šī grāmata? Tāpēc, ka, izņemot varbūt vienīgi politiķus, es esmu cilvēks, kurš Latvijas publiskajā telpā visvairāk apskatīts un par kuru ir visvairāk melīgas informācijas. Šī ir iespēja man pašam beidot izklāstīt savu viedokli," portālam Mango par grāmatu stāstījis mākslinieks.

Pats autors smejas par to, ka līdz ar grāmatas, kurā aprakstītas mūziķa gaitas, iznākšanu viņš atkal var sākt jaunu dzīvi. Jau tagad leģendām apvītā grāmata ikvienam veikalos pieejama no 3. decembra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!