Foto: DELFI.ua
Skandalozais Krievijas estrādes mākslinieks Filips Kirkorovs (attēlā) aizvadītajā nedēļas nogalē sagādāja lielu pārsteigumu, paziņojot, ka pasaulē nākusi viņa meitiņa, bet tagad dziedātājs arī ieviesis skaidrību daudzu prātus satraukušajā jautājumā par to, kas ir bērna māte.

Pēc tam, kad Kirkorovs bija paziņojis par meitiņas dzimšanu, daudziem radās jautājums, kas ir sieviete, kas 44 gadus vecajam dziedātājam dāvājusi pirmo atvasi - iesākumā gan pats Filips, gan viņa ļoti pļāpīgais kolēģis un draugs Nikolajs Baskovs apgalvoja, ka meitenīti dzemdējusi sena Kirkorova draudzene.

"Esmu pilnīgi spējīgs tikt pie bērna normālā, dabiskā veidā!" sašutis par mediju aizdomām, ka viņš izmantojis surogātmātes pakalpojumu, vēl pirms dažām dienām bija dziedātājs.

Trešdien gan viņš savu versiju par bērna ieņemšanu mainījis un, viesojoties sarunu šovā Пусть говорят, pēc grūtas nopūtas atzinis, ka tomēr izmantojis surogātmātes palīdzību.

"Jā, šodien es to vairs neslēpšu. Ar savu piemēru es vēlos visiem parādīt, ka jebkurš vientuļš cilvēks, kurš vēlas bērnus, var atrisināt savu problēmu. Protams, es saprotu, ka starp manām pielūdzējām varētu atrast daudzas, kuras būtu gatavas ieņemt un dzemdēt manu bērnu, bet kur ir garantija, ka jau rīt kādai no viņām neienāk prātā doma man šo bērnu atņemt," skaidrojis Kirkorovs.

Tāpat viņš publiski apjūsmojis jaundzimušo, atklājot, ka mazulīte esot viņa kopija un ka viņš šobrīd gaida, kad varēs mazulīti pārvest no ASV uz Maskavu.

"Es vēlos, lai viņa kļūst par krievieti. Tāpat es gribu sekot līdzi visiem viņas organisma stāvokļiem, viņas kolikām. Esmu izlasījis kaudzi literatūras par to visu," lielījies Kirkorovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!