Foto: Mango
Pazīstamā mūziķa Andra Kiviča draudzeni Madaru (abi attēlā) nesatrauc skauģu runas par abu mīlestību – viņa atklāj, ka abu starpā par spīti 15 gadu vecuma starpībai valda izcila saskaņa, par Kiviču sajūsmā arī viņas ģimene un mākslinieks dzīvē pilnīgi neatbilst priekšstatam, kāds par viņu radies sabiedrībā.

Kivičs esot ļoti mīļš un rūpīgs

"Zinot, ka Andrim ir uztaisīts tāds negatīvais tēls, visas meitenes, kas tiek saistītas ar viņu, tiek uzskatītas par iedomīgām un baigajām "vīriešu mainītājām". Mani pilnībā netraucē tas, ko citi domā par mani vai par viņu, man galvenais ir mīlestība," atklāti par savām sajūtām, draudzējoties ar mūziķi, izklaides portālam Mango stāsta Madara un atklāj, ka tēls, kādu mūziķim izveidojuši mediji, nebūt neatbilst viņa īstajai būtībai.

"Īstais Andris Kivičs ir ļoti rūpīgs un ļoti mīļš. Vienmēr jautā, vai kaut kas nesāp, vai kaut ko nevēlos, vai nevajag kaut ko atnest. Viņš ir ļoti atsaucīgs un nekad nevienam neatteiks palīdzību, un vienmēr dos padomu, jo viņš ir arī ļoti gudrs. Es no viņa varu daudz mācīties, un, tā kā mūs abus interesē psiholoģija un ezotērika, mēs par to varam daudz parunāt. Nav tā, ka viņš runā, un es tikai klusēju. Mēs nejūtam vecuma starpību," par saskanīgajām attiecībām stāsta meitene.

Arī Madara zināmā mērā saistīta ar mūzikas pasauli - viņa savulaik mācījusies mūziku pazīstamajā Normunda Rutuļa studijā pie Madaras Celmas un šur tur arī padziedājusi, taču meitene pati smejas, ka viņa nedaudz kautrējas no dziedāšanas sava drauga klātbūtnē, jo Kivičam tomēr mūzikā jau ir ļoti liela pieredze.

Mūziķis iedrošina mīļoto dziedāt

"Agrāk es dziedāju vienu dziesmu, ko Andris veidojis Ellai. Es pat nezināju, ka to ir veidojis viņš. Sāku dungot šo dziesmu, un Andris man prasa, kā es to zinu. Viņš sāka to spēlēt uz ģitāras, un es sapratu, ka esmu dziedājusi viņa dziesmu," stāsta Madara, piebilstot, ka gan jau kādreiz arī pati saņemsies un sāks dziedāt nopietnākā līmenī, taču nemāk teikt, vai mūziku izvēlēsies kā savu nākotnes galveno aicinājumu.

"Andris mani, protams, iedrošina, saka, lai padziedu līdzi. Viņš saka, ka man ir labs tembrs, tikai nedaudz jāpiestrādā," teic mūziķa mīļotā meitene. Interesanti, ka Madara pazīstamajā Z- Scars solistā uzreiz nav saskatījusi slavenību.

"Godīgi? Es zināju, ka viņš ir mūziķis un ka ir tāda grupa Z -Scars, bet neko vairāk. Vasarā bija tāds posms, kad strādāju par fotogrāfi un ziņas tikpat kā nelasīju, tāpēc vispār nezināju, kas apkārt notiek. Atceros, ka gājām satikties, un teicu Andrim, lai viņš neņem ļaunā, bet es viņu neuzrunāšu kā mūziķi. Es pret viņu jau no paša sākuma izturējos kā pret cilvēku," stāsta Madara.

Ģimene pieņēmusi meitas izvēli

Madara zina no galvas visas Z - Scars dziesmas, un jau pirms iepazīšanās ar Kiviču zinājusi tādus gabalus no grupas daiļrades, kas pat nav skanējuši radio. Viņa pieļauj, ka Z - Scars mūziku viņa tik labi pazīst tāpēc, ka pašai ir vecāki brāļi, kuri savulaik klausījušies populārās grupas dziesmas. Arī Madaras ģimene jau pieņēmusi meitenes attiecības ar populāro skatuves mākslinieku.

"Sākumā, protams, viņi nedaudz uztraucās, bet tagad viņš ir iepazinies ar maniem vecākiem, brāļiem, māsām, un visi ir par viņu sajūsmā un atzīst, ka Andris patiešām nav tāds, par kādu tie, kas viņu nepazīst, viņu uzskata. Viņš ar visiem ir ļoti draudzīgs - aizbrauc ciemos ar kādu kūciņu, papļāpā. Visi atbalsta mūsu attiecības," priecājas simpātiskā meitene, kura skauģu viedokli iemācījusies neņemt vērā.

"Mūsu attiecību sākumā, lasot indīgos interneta komentārus, domāju - kā var cilvēki būt tik ļauni? Atceros, ka vienā komentārā bija izskanējušas ļoti stulbas baumas, par ko tiešām apvainojos. Janvārī man bija apendicīta operācija, un komentāros kāds bija uzrakstījis, ka man esot bijis aborts! Tas mani patiešām aizskāra, jo vairāk tāpēc, ka sapratu, ka to rakstījis kāds, kurš tiešām zinājis par to, ka man bijusi šī apendicīta operācija," par cilvēku ļaunumu pārsteigta ir Madara.

"Cilvēkiem Latvijā acīmredzot nepatīk, ja otrs ir laimīgs. Mums viss ir skaisti, ejam pa ielu smaidot, bet citi paiet garām ar tādiem skeptiskiem skatieniem," stāsta Madara. Taču meiteni citu attieksme nesatrauc - abiem ar Andri netrūkst kopīgu interešu, un saskaņa abu starpā ir ideāla.

Kopā baro kaimiņu suņus

"Daudzi saka, ka mēs saderam kopā jau tāpēc vien, ka pēc sejas izskatāmies līdzīgi. Mēs abi esam gaišie tēli - pozitīvi cilvēki, kuriem patīk pilnveidoties. Vienmēr visu izrunājam. Sākumā man bija pagrūti tikt viņam līdzi, ņemot vērā, ka viņš tomēr ir vecāks un ar lielāku dzīves pieredzi, bet nu jau viss ir kārtībā.

Varam runāties kā līdzīgs ar līdzīgu. Protams, ir reizes, kad es pasaku kādas muļķības, kas tikai man liekas svarīgas, bet tas taču ir normāli - man taču ir tikai 19 gadu, un manī iekšā vēl ir tas bērnišķīgums," smejas meitene, atklājot, ka nereti jūsmo par mīlīgiem dzīvnieciņiem, uz ko viņas puisis vien pasmaida.

"Mums abiem ir tāda tradīcija - ik dienas ejam pastaigāties un barojam suņus kaimiņu pagalmā. Aizejam uz veikalu, nopērkam suņu gardumus un ejam barot. Mums tur jau uzradušies trīs draugi," par jauko pāra tradīciju stāsta Madara, kura vispār esot liela dzīvnieku mīļotāja.

Abiem ar Andri kādu laiku bijis pundurtrusis, kas gan aizvests dzīvot uz laukiem, jo dzīvoklī sācis grauzt tapetes, tāpēc tagad pāris apsver iespēju ņemt savā paspārnē kādu suņuku.

"Man ir viegli būt Andra Kiviča draudzenei, neskatoties ne uz ko. Galvenais, lai cilvēks pats jūtas laimīgs. Ja cilvēks nav laimīgs, viņš sāk meklēt lietas, ar ko papildināt dzīvi. Pēkšņi vajag lielāku dzīvokli, bet mums ir mazs dzīvoklītis, un dzīvojam mīļi un omulīgi - iededzam svecītes vakarā. Nelaimīgi cilvēki pēkšņi sāk visur iet vieni, mēs visur ejam kopā. Rūpējamies viens par otru, mums viss ir patiesi forši," smaida Madara.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!